ZETApress

hírportál

Szezonnyitó Simonpusztán

Nagyszabású Téli Szezonnyitó Gálaműsor Simonpusztán: november 27-én szombaton elragadó rendezvénnyel és népszerű hírességekkel készül a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ – tudatta Sárréti Anita PR menedzser.

A sztárvendégek között köszönthetjük Mészáros Árpád Zsoltot és Varga Miklóst, az est két házigazdái pedig Zoltán Erika és Laklóth Aladár színművész, a Magyar Történelmi Színház igazgatója. Csiszár István, az idei Sztárban sztár leszek győztese is elkápráztatja a vendégeket.

A 17 órakor kezdődő műsor keretein belül a Magyar Történelmi Színház és a Magyarock Dalszínház közös koprodukcióját láthatja a közönség az Érd melletti Simonpusztán. Az előadást színesíti a Fővárosi Nagycirkusz meglepetés produkciója. Elhangoznak azok a slágerek, amelyek leginkább színesítik a téli évszak műsorkínálatát, illetve a nyári szezon legnagyobb musical slágereit hallhatja meg a közönség:

SZERETVE MIND A VÉRPADIG (történelmi musical)
A PADLÁS (musical)
ISTEN PÉNZE (családi musical)
A KŐSZÍVŰ EMBER FIAI (történelmi musical)
A HALÁSZ MEG A FELESÉGE (mesemusical)
MADE IN HUNGÁRIA (musical)

Továbbá még sok hasonló fantasztikus musicalból válogatják össze a szervezők a legszebb, legmegindítóbb dalokat a Sztárfellépők előadásában. A színházban az emberek értik egymást, mert a színháznak akadálytalan útja van az értelemhez és a szívhez egyaránt. Rendező: Vizeli Csaba, helyszín: lelátóval bővített fűtött Rendezvény sátor. A Gálaműsor után szeretettel várják a vendégeket a Bivaly Csárdában megrendezett élőzenés Katalin Bálra! Részletek idekattintva olvashatók.

Szóljon hozzá!