ZETApress

hírportál

Harc a jegyekért

Sikeresen zárult az MTV EMA Jegykiosztó – a legnagyobb fanoknak esemény első napja. A fergeteges hangulatú zenés aktivitáson 3 óra alatt több mint 500 jegyet szereztek meg az elszánt és bátor rajongók, akik igazi bulihangulattal melegítettek a november 14-i MTV EMA díjátadóra – tudatta Kovács Tamás, RedLemon.

A lelkes fiatalok kedvenc influencereikkel, TikTokkereikkel is találkozhattak, mint például Dárdai Blankával, Király Linával, Hollósi Jázminnal és Radics Zsomborral. Az ingyen jegyosztás azonban még nem ért véget, ma és holnap is lesz még lehetőség helyet szerezni az idei MTV EMA élő show-jának vörös szőnyege vagy a színpada mellé. Sőt további influencerek várják a rajongókat, mint például Szomjas Jennifer, Burján Fanni, Csicsi Do, Budavári Fülöp vagy Whisper Ton, összesen 2000 jegyet szerezhetnek meg az elszánt fanok.

AZ ESEMÉNY HASHTAGJEI: #MTVEMA #MTVEMAHUNGARY @MTVEMA @MTVHUNGARY @VIACOM_INTL Az esemény Facebook-oldala idekattintva található. Közvetítések:

November 14-e 20:00 EMA Pre-Show Live
November 14-e 21:00 EMA Main Show Live
November 14-e 23:00 EMA Main Show ismétlés
November 15-e 09:10 EMA Main Show
November 15-e 23:00 EMA Main Show

MTV EMA az MTV műsorán élőben november 14-én 20 órától, ismétlés 23 órától. Live stream: mtvema.com. További ismétlések: november 15-én 09:10-től és 23 órától. A díjátadó a Comedy Central és Paramount Network csatornákon is élőben követhető.

Szóljon hozzá!