ZETApress

hírportál

Ajándék a rajongóknak

Világsztárokkal ünnepelhet Magyarország 2000 leglelkesebb rajongója. Most ingyen juthatnak jegyhez az MTV EMA fanok tudatta Kovács Tamás, RedLemon. Az előzmények idekattintva olvashatók.

Magyarország leglelkesebb zenerajongóit keresik az idei MTV EMA-re. A nagyszabású show egyik leendő helyszínén, a BOK C Sportcsarnokban megrendezett háromnapos MTV EMA Jegykiosztó – a legnagyobb fanoknak esemény során kétezer szerencsés rajongó kap meghívást az MTV EMA budapesti élő show-jára, ahol november 14-én a vörös szőnyeg vagy a színpad mellett testközelből köszönthetik hazai és külföldi kedvenceiket.

Habár az eddig megvásárolható jegyek már elfogytak, az MTV egy újabb, ingyenes lehetőséget biztosít a legelhivatottabb rajongók számára. A Jegykiosztó ideje alatt megajándékozzák az első 2000 látogatót, akik így testközelből láthatják majd kedvenc sztárjaikat.

Az MTV EMA Jegykiosztó esemény során a rajongók kedvenc influencereikkel, TikTokkereikkel is találkozhatnak, mint például Radics Zsomborral, Dárdai Blankával, Lil G-vel, Palkovics Zórával és Forstner Csengével. A rendezvény zenei hátterét kedvelt hazai DJ-k fogják biztosítani, ezzel garantálva a fergeteges hangulatot. Az MTV arról is gondoskodik, hogy a rajongók már a jegyek átvételekor is hangolódjanak a rendezvényre, a helyszínen ugyanis egy embernagyságú EMA-díj mellett lehet majd kreatív fotókat készíteni. Ezenkívül a fanok számára számos normál méretű díj is rendelkezésre áll, így mindenki lehetőséget kap arra, hogy pár percre a sztárok bőrébe bújjon.

Az MTV olyan 16. életévét már betöltött jelentkezőket vár, akik nyitottak és elhivatottak a zene iránt, és úgy gondolják, ők az ország legmenőbb és legnagyobb zenerajongói. A háromnapos Jegykiosztóra mindenkit szeretettel várnak – akár baráti vagy családi csoportokkal együtt. Az MTV EMA Jegykiosztó – a legnagyobb fanoknak esemény időpontjai a BOK C Sportcsarnokban november 5-én pénteken 16-tól 19, 6-7-én szombat-vasárnap 09-től 18 óráig.

Az MTV kiemelt figyelmet fordít az egészségbiztonsági előírások betartására, a rajongók és a sztárok épségét szem előtt tartva. Az események csak érvényes magyar védettségi igazolvány vagy Uniós digitális Covid-igazolvány birtokában látogathatóak és maszk viselését is megkövetelhetik a szervezők, hogy a résztvevők biztonságban ünnepelhessék együtt a zenét. Az életkort, az oltást és a személyazonosságot igazoló dokumentumokat a szervezők minden eseményre való belépés előtt ellenőrzik.

Szóljon hozzá!