ZETApress

hírportál

Zsombor és Hunor nyara

Nagynevű TikTokkerek a zeneiparban? Farkas Zsombor és Hunor új számára még az influencerek is ráharaptak – tudatta Károly Róbert PR referens, PResston PR.

Farkas Zsombor és Hunor legújabb, Gyere nyár című nemrég megjelent dalát annyira megszerette a fiatal generáció, hogy még a legmenőbb TikTokkerek is erre készítik az újabbnál újabb videóikat. A közkedvelt énekes-dalszerző a legújabb számát ráadásul a testvérével, Hunorral közösen készítette.

Farkas Zsombor és Hunor első közös Gyere nyár című dala a közelmúltban debütált a legnagyobb videómegosztó és zene streaming oldalakon. A pörgős, nyári hangulatú szerzemény hamar népszerűvé vált napjaink egyik legnépszerűbb közösségi média platformján, a TikTokon is.

A koronavírus-járvány hazai helyzetének javulása újra lehetővé tette, hogy az idei nyáron fellélegezhessünk és együtt bulizhassunk, szórakozhassunk a barátainkkal, szeretteinkkel. A legújabb, öcsémmel közösen készített dalunk ehhez ad remek alapot, mely beindítja a nyári estéket – mondta Farkas Zsombor.

Gyere nyár, gyere TikTok

A dal nemcsak a megszokott videó- és zenemegosztó portálokon debütált, hanem a TikTokon is nagy sikert aratott és egy új trend kibontakozását mutatja. Ugyanis a nemrég megjelent zeneszámra több népszerű TikTokker is készített már posztokat, többek között a közel 150 ezer követőt és tízmillió lájkot magának tudó Balogh Balázs is.

Farkasok a budapesti éjszakában

Farkas Zsombor bár most készített először közös dalt a testvérével, Hunorral, azonban a szám sikerét elnézve nem kizárt, hogy a jövőben is láthatunk még erre példát. – Nagyon élveztem mind a klipforgatást, mind pedig a stúdiómunkálatokat. Úgy érzem nagyon megtaláltam benne magamat. Az egésznek nagyon jó, önfeledt hangulata volt. Szuper volt a bátyámmal együtt dolgozni, aki a tapasztalatai révén sokat tudott segíteni – nyilatkozta Farkas Hunor.

Világsztárok a fővárosban

A dalhoz készült klipben olyan népszerű budapesti jellegzetességeknél is feltűnnek a Farkas testvérek, mint a Szabadság híd, a Bálna, a Váci utca, a Gozsdu-udvar és a Deák tér. Ezek a forgatási helyek nem véletlenül kerültek kiválasztásra, hiszen nevük sokszor egybeforr a budapesti éjszakával is. A főváros belvárosi részei ráadásul nem csak a hazai sztárok és a bulizók közkedvelt helyszínei. Csak az idén már több nemzetközileg is ismert híresség megfordult ezeken a színhelyeken. A közelmúltban Oscar Isaac és Ethan Hawke, valamint a közismert, magyar felmenőkkel is rendelkező Jamie Lee Curtis is többször posztolt Budapestről. Sőt, akár a Jumanji sztárjával, Kevin Harttal is összefuthattunk a főváros utcáin, így csak egy hajszálon múlt, hogy Farkas Zsombor és Hunor közös klipjébe is bele ne sétáljon egy amerikai filmcsillag.

Ha a nemzetközi filmipart nem is, de az éjszakai hangulatot nagy mértékben támogathatja a Gyere nyár című dal, melynek izgalmas refrénjétől a pulzusszámunk is megugrik:

Gyere még, gyere nyár!
A szívem úgy kalapál!
Míg a szél el nem ül,
Mi nem vagyunk egyedül!

Farkas Zsombor

A tehetséges, debreceni születésű énekes-dalszerző 6 éves korában kezdte zenei karrierét. A sokoldalú zenész pályafutása első szakaszában gitározni tanult, majd ezt követően az énekléssel kezdett el komolyabban foglalkozni. Szakmai felkészültségéhez hozzájárult a Bartók Béla Zeneiskola, a debreceni Rocksuli, valamint a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Könnyűzenei Képzése is. Farkas Zsombor 2016-ban alapította meg saját zenekarát, a Privát Affért, 2017 óta pedig szólókarrierjét is építi. Emellett szerzőként és producerként is tevékenykedik, amely jelenleg a 2021-ben elindított PA Records nevű lemezkiadó és produkciós vállalkozás keretein belül valósul meg.

Szóljon hozzá!