ZETApress

hírportál

Divatbemutató Facebook-on

Úgy szeret, ahogy vagyok című ingyenes virtuális divatbemutató és kerekasztal-beszélgetés lesz április 09-én pénteken 20 órakor a bodypositivity jegyében az Allee Facebook-oldalán! – tudatta Bujdosó Dániel, FORTE Communications Kft.

Az élő esemény nemcsak a szépség fogalmát járja körül egy kötetlen beszélgetés során, de bepillantást enged a kulisszák mögötti folyamatokba, legyen szó akár a koncepciók megálmodásáról vagy a 2021-es tavasz legmenőbb trendjeiről, szettjeiről.

Az Allee tavaszi online show-ján a valódi szépség áll a középpontban. Nem számít a kor, a súly, a ruhaméret, a magasság, csak te, úgy #ahogyvagy. A divatbemutató szereplői között különleges modellek, mint például Szalay Anna Lilla down-szindrómás aktivista vagy Ligetfalvi Anikó vitiligós (bőrfestékhiányos) volt modell is szerepelnek. Idén civil résztvevők is jelentkezhettek, akik közül 4 férfi és 4 női résztvevő szerepelhet az online térbe költöző Allee tavaszi divatshow-n.

A kiválasztott szereplők modellként próbálhatták ki magukat a tavaszi divatkollekcióban, emellett különleges helyszíneken, a Hotel Gellértben és a Gyógyfürdő egyes területein, mely videó-klipeket a bevásárlóközpontban, illetve az Allee social media felületein is láthatnak az érdeklődők. A virtuális divatbemutató klipjei között kerekasztal beszélgetés zajlik, ahol részt vesz: Almási Kitti, Tapasztó Orsi, Ráskó Eszter, Liu Shaolin Sándor, Lakatos Márk. Várunk mindenkit! Helye idekattintva elérhető.

Szóljon hozzá!