ZETApress

hírportál

Miért mentél el, Kata?

Virágvasárnap van. Tavaly ilyenkor (április 04-én szombaton) délután lett volna a Passió 2020 két előadása a Budapest Arénában 2020 önkéntessel, melyet a világjárvány miatt 2022. április 02-én szombatra, a Virágvasárnap előtti hétvégére halasztottak.

A 2020. január 09-ei Budapest arénabeli sajtótájékoztatót Jánosi Kata PR menedzser szervezte, aki Förster Tamás fotóján a két jobb szélén rózsaszín ruhában látható. A jövő évit sajnos már nem szervezheti meg: március 24-én mindkét kínai oltása felvételét követően covidban elhunyt. Döbbenet…

Az utolsó hírt február elején küldte: a CSBO PR menedzsereként Házasság Hetéhez kapcsolódó eseményt mutatott be a médiában. Persze jóval többel, jóval régebben foglalkozott, évek óta ismertem. A 2015. május elsejei SYMA csarnokbeli Macskafogó, a 2016. június 17-ei Hősök terei Itt élned, halnod kell, a két évvel későbbi Trianon, a 2018. januári 50 éves Táncdalfesztivál, melyet 2019-ben 50+ éves… címen, majd 2020-ban még egyszer megrendeztek, mind-mind az ő PR munkáját dicséri. S nemcsak a kultúra terén, a sportban is otthon volt, elég csak az arénabeli motokrossz-versenyek sajtótájékoztatóira gondolnunk!

Sajnos a nagyon termékeny, de rövid életút most megszakadt. Hiába kapta meg mindkét kínai vakcinát, a vírus erősebbnek bizonyult. Nyugodj békében drága Kata, sokunknak hiányzol!

Szóljon hozzá!