ZETApress

hírportál

Puskás, a musical

Ingyenes online vetítéssel ünneplik a legendás futballista születésnapját. A regisztráló érdeklődők közül 200 szerencsés juthat ingyenes megtekintési lehetőséghez tudatták sajtósaik.

Idén április l-én Nagycsütörtökön ünnepelné 94. születésnapját Puskás Ferenc, minden idők legismertebb magyar sportolója. A legendás futballista életéről készült, és a tavalyi elő-bemutatón fergeteges sikert aratott Puskás, a musical alkotói különleges online eseménnyel tisztelegnek Öcsi bácsi emléke előtt: 200 szerencsés néző számára teszik lehetővé, hogy aznap este fél 9-től a musical weboldalán zárt- és szűkkörű, ingyenes online vetítésen tekinthessék meg a tavalyi elő-bemutató felvételét.

A Musical Neked Kft. alapítóit hosszú évek óta foglalkoztatta Puskás Ferenc, a legnagyobb magyar futballista alakja, míg végül tavaly elkészült a sportlegenda életét bemutató, az alakját a mai kor fiatalabb generációihoz is közel hozó zenés színpadi alkotás. A darab szerzői: Galambos Attila és Szente Vajk, a zeneszerző: Juhász Levente, a díszlettervező: Rákay Tamás, a jelmeztervező: Kovács Yvette, a darab producere: Szabó László.

Az izgalmas történet, a sodró lendületű hangszerelés és kiváló színészi játék mellett a darabot 60 táncos, 30 gyerekszereplő és látványos artistaprodukció teszi feledhetetlenné. A főbb szerepekben Veréb Tamás, Fehér Tibor, Ember Márk, Kovács Gyopár, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Nagy Sándor, Szerednyey Béla, Harsányi Levente, Cseke Péter, Berettyán Nándor, Pásztor Ádám, Náray Erika, Barabás-Kiss Zoltán és Cseh Dávid Péter láthatók.

Az érdeklődők közül az előzetes regisztráció után sorsolják ki azt a 200 nézőt, akik azután az emailcímükre érkező linkkel Nagycsütörtökön 20:30-tól megtekinthetik a páratlan látványvilágú előadás felvételét. Az érdeklődők március 29-én hétfőn délig regisztrálhatnak a zártkörű vetítésre a musical weboldalán, a szervezők pedig másnap délig értesítik a 200 szerencsést.

Szóljon hozzá!