ZETApress

hírportál

Ferencváros a Fradi-pályán

Ünnepélyes keretek között írta alá tegnap Gegesy Ferenc, Ferencváros polgármestere, és Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója azt a megállapodást, melynek értelmében a sportklubot üzemeltető részvénytársaság júniusban hat estére díjmentesen a kerületi önkormányzat rendelkezésre bocsátja az Albert Flórián Stadiont.

A megállapodás eredményeként az önkormányzati támogatású kulturális rendezvényeket összefogó Ferencvárosi Művelődési Központ és Intézményei szervezésében megvalósuló Ferencvárosi Fesztivál nyári rendezvénysorozatának különleges, kiemelt helyszínévé válik az Üllői úti Aréna.

Az ország legnépszerűbb sportegyesülete és Ferencváros Önkormányzata között létrejött együttműködés célja a kerületi és fővárosi közönség számára különleges kulturális élmény létrehozása, és ? nem utolsó sorban ? Ferencváros közös népszerűsítése ? tudtuk meg Temesi Sándor sajtóreferenstől.

A 2010-es Ferencvárosi Fesztivál tervezett programja az FTC stadionjában: június 16-a, szerda 20:30 Experidance: Revans, június 17-e, csütörtök 20:30 Concerto ? Budapest Szimfonikus Zenekar koncertje, június 19-e, szombat 20:30 Ghymes koncert, június 20-a, vasárnap 19:00 Benkó Dixieland Band, Budapest Klezmer Band, Old Boys koncert, június 25-26-a, péntek-szombat 20:30 István, a király a Társulat előadásában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Bakáts térről a Fradi pályára | ZETApress

Szóljon hozzá!