ZETApress

hírportál

Drága Hazám 8 hölggyel

Határtalan üzenet, könnyezve mondanak köszönetet a rajongók. Bár A Dal 2021 versenye még nem ért véget, Nagy Szilárd és Ragány Misa már most nyertesnek érezheti magát, hiszen első fellépésük után több ezren mondtak nekik köszönetet a Drága Hazám című nótájukért – tudatta Mészáros Szilvia.

Az előadópáros a 3. válogatóból a legjobb 20 produkció közé jutott, így a március 6-ai 2. elődöntőben élő akusztikus verzióban adják elő szerzeményüket. Az énekesek annyit már elárultak, hogy Nőnap előtt 2 nappal 8 hölgy áll majd velük a színpadra, amivel a női energiát szeretnék középpontba helyezni, ezzel is érzékeltetve a szebbik nem fontosságát és jelentőségét.

A nők, anyák a jelen helyzetben, ahogy a múltban is sokkal többet tudnak tenni a magyar társadalomért, mint bárki, mert a stabilitást ma a családok jelentik és ez nem csak a szó szoros értelmében van így. Az anyaország is pontosan ezt jelenti azoknak, akik az elszakított részeken élnek. Ezt az üzenetet szeretnénk eljuttatni a 15 millió magyarhoz. A dal színezete nem változott az új verzióban sem, továbbra is: piros-fehér-zöld! – jelentette ki Nagy Szilárd.

A Drága Hazám a nemzetünkről, történelmünkről szól, aminek az üzenete egyértelműen eljutott a hallgatókhoz – tette hozzá Ragány Misa. Első fellépésünk óta több ezer üzenetet kaptunk a határon innen és a határon túlról is. Mindenki a támogatását fejezi ki a dalunk iránt, amiért nagyon hálásak vagyunk. Az énekesek számára külön öröm, hogy már most több videót is küldtek a rajongók, amiben ők éneklik könnyes szemmel A Dal 2021 színpadán hallható nótát.

Szóljon hozzá!