ZETApress

hírportál

Mudfield szerencséje

Katona Petra: Viszlát múlt és BariLaci: Féltelek című dala nyerte holtversenyben A Dal 2021 első elődöntőjét tegnap este. A 4. válogatóról idekattintva olvashatunk. A Dal 2021 Felfedezettje-címet Katona Petrának ítélte a négytagú zsűri. Az elismerést Vincze Lilla adta át az énekesnőnek.

A Dunán sugárzott műsorban tíz előadó lépett színpadra, a dalok akusztikus verzióban hangzottak el. A zsűri három produkciót juttatott tovább a döntőbe. Katona Petra és BariLaci 39-39 pontot kapott, mögöttük a Kaukázus: Egyetlen szó című dala végzett harmadikként 37 ponttal. A 4. továbbjutót a közönség választotta ki, a legtöbb voksot a 29 ponttal 9-10. helyen álló Mudfield: Nincsen szerencsém című dala kapta, melyet az 1. válogatóból is a közönség juttatott az elődöntőbe.

A dalválasztóban fellépett Ferenczi György szájharmonika-művész és a Rackajam, mely eddig még soha nem látott formációban Janicsák Vecával egy népdalegyveleget adott elő. Az idei versenyről és a résztvevőkről A Dal 2021 honlapján, valamint a műsor Facebook- és Instagram-oldalán találhatóak részletes infók, extra tartalmak, videók és cikkek.

Szóljon hozzá!