ZETApress

hírportál

Viszlát az elődöntőben

Újabb öt produkció jutott az elődöntőbe tegnap A Dal 2021-ben. A 3. válogató 1-2. helyén holtversenyben Katona Petra, valamint a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos végzett. A múlt szombati 2. válogatóról idekattintva olvashatunk.

A Dunán sugárzott műsorban tíz előadó és dal hangzott el, közülük a zsűri juttatott tovább négyet az elődöntőbe. Egyaránt 34 pontot kapott Viszlát múlt című dalára Katona Petra, valamint a Swing á la Django és Herrer Sára feat. Sárközi Lajos előadásában elhangzott Maradok. Mögöttük a Pink & The Panthers 3. lett 32 ponttal a Sodor a szél című dallal, a 4. helyen pedig a Beneath My Skin és az Ébredj! végzett 30 ponttal.

Az 5. továbbjutót a közönség választotta ki szavazataival, a legtöbb voksot a 26 ponttal 9. helyen álló Nagy Szilárd feat. Ragány Misa és a Drága hazám című dal kapta, melyről idekattintva olvashatunk. A 3. válogató extra produkciójában a Karthágó-együttes Vastag Csabával közösen adta elő Apáink útján című dalát. A versenyről és a résztvevőkről A Dal 2021 weboldalán, valamint a Facebook- és Instagram-oldalán találhatóak részletes infók, extra tartalmak, videók és cikkek.

Szóljon hozzá!