ZETApress

hírportál

Nyári koncert télen

Élje át a különleges élményt az otthonában Nyári Károly exkluzív koncertjével! Nyári Károly, az ország legismertebb énekes zongoristája, minden év decemberében bemutatott hagyományos karácsonyi koncertje az ünnepi időszak kiemelt zenei és társasági eseményévé vált.

A nagy-sikerű telt-házas koncerteknek Budapest olyan kiemelt nagy koncerthelyszínei adtak otthont az elmúlt 15 évben, mint az Erkel Színház, MŰPA vagy a Budapest Kongresszusi Központ – tudatta Sárréti Anita PR menedzser.

Az előadások alkalmával világhírű Kossuth- és Liszt-díjas előadóművészek kaptak felkérést, akik minden alkalommal elvarázsolták a közönséget. A koncertek állandó közreműködői a művész által alapított Charles Music Kamarazenekar és a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, melynek tagjai hazánk zenei életének kiemelkedő művészei. A hagyomány ebben az évben is folytatódik, Nyári Károly különleges koncertélményt nyújt, ezúttal nem a koncertteremben találkozva a közönséggel, hanem a televízió képernyőjén keresztül, a nézők otthonában. A művész egyik legsikeresebb 2018-ban rögzített Budapesti Karácsonyi Koncertjének felvétele, két részben ma 23:35-kor és holnap 22:55 órakor lesz látható a Dunán. A koncert teljes egészében a Duna World-ön 25-én pénteken 21:35-kor lesz megtekinthető, így a közönség világszerte élvezheti az egyedülálló ünnepi koncertet.

A zene most mindannyiunk számára különösen fontos, hiszen összeköt azokkal a szeretteinkkel, akikkel nem ünnepelhetünk együtt. A koncerten a legmeghittebb karácsonyi dalok csendülnek fel, valamint az előadó pályáját meghatározó legszebb művek és saját slágerei hangzanak el különleges szimfonikus hangszerelésben. Meghívott sztárvendégek Lukács Gyöngyi, Kossuth-díjas világhírű operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja és Alexandru Agache, világhírű bariton, a Magyar Állami Operaház állandó sztár vendégművésze, valamint Nyári Aliz és Nyári Edit énekesnők, akik megható produkciójukkal mindenki szemébe könnyeket csalnak. A koncert közreműködője a művész által alapított Charles Music Kamarazenekar és a több mint 50 fős Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar, Dinyés Dániel vezényletével. Az ünnepi est varázslatos látványvilágát Varró Zoltán álmodta meg.

Szóljon hozzá!