ZETApress

hírportál

Gundi vezeti a gálaestet

Szeptember 10-én csütörtökön adják át a Televíziós Újságírók Díját. A szakma egyik legrangosabb értékmérőjének számító elismerést nagyszabású gálaesten veszik át a díjazottak. Az esemény házigazdája a díj életében immár másodszor Gundel Takács Gábor lesz – tudatta a KEN!media.

A Televíziós Újságírók Díját idén 12 kategóriában, ünnepélyes díjátadó gálán adják át jövő csütörtökön. A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. Eszerint 2019 Legjobb női műsor-vezetője lehet Lilu, Lékai-Kiss Ramóna vagy Ördög Nóra, Legjobb férfi műsor-vezetője Majka, Sebestyén Balázs vagy Tilla. Zsűritagként díjazhatják ByeAlexet, Puskás Petit és Pápai Jocit is, de elismerést kaphat Balsai Móni, Gryllus Dorka, Nagy Ervin és Anger Zsolt is.

A jelöltek névsora után immár a díjátadó esemény házigazdájának személye is ismert: Magyarország egyik legrangosabb televíziós díjának gáláját 2018 után idén is Gundel Takács Gábor fogja vezetni. – A televíziózás a konkurencia harctól igencsak terhelt műfaj, a Televíziós Újságírók Díja gálaest mára talán az egyetlen olyan ünnepi esemény, amikor a szakma azért gyűlik össze, hogy elismerje egymás teljesítményét. Ez az a nap, amikor a televíziós műsorkészítők és szakemberek egymásra találnak és nem a kereskedelmi, hanem szakmai szempontok érvényesülnek. Öröm számomra, hogy ennek az eseménynek én lehetek a házigazdája, ráadásul immár 2. alkalommal! – mondta el Gundi.

A Televíziós Újságírók Díját a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda. Idén a grémiumot a 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy újságírója alkotja.

Szóljon hozzá!