ZETApress

hírportál

Terézvárosi Határátlépések

Dömötör András – Deés Enikő – Benedek Albert és a Társulat: Határátlépések című előadásának szakmai bemutatóját láttuk tegnap este a Jókai utcai Hatszín Teátrumban. A koronavírus előrejelzések miatt döntöttek úgy, hogy új előadásuk szeptemberi szakmai bemutatóját előbbre hozzák.

Mindennek van határa, állandóan feszegetjük a határainkat, a határ a csillagos ég, tartsuk tiszteletben egymás határait, közben meg a határok megszűntek, de határvédelemre szükség van, nem is szívesen lépjük át a határainkat, de a távolságtartás mégis rossz, de azért húzzuk meg, lépjük át, tartsuk tiszteletben, gyere közelebb, ne gyere, ez már nem is én vagyok, de most akkor mindennek van határa, vagy csak kinek hol? Mi van? Az előadás a színészek személyes történeteiből építkezik.

Szereplők: Járó Zsuzsa, Péter Kata, Mészáros Máté, Ötvös András, Schruff Milán. Látvány: Horváth Jenny. Zene: Bakk-Dávid László. Világítás: Szondi György. Dramaturg: Deés Enikő. Rendező: Dömötör András. Producer: Orlai Tibor. Bemutató augusztus 3-án hétfőn 19 órakor a Városmajori szabadtéri Színpadon.

Szóljon hozzá!