ZETApress

hírportál

Andi titka

Keleti Andrea bomba formában van, és a magánélete is irigylésre méltóan alakul. A csinos táncművész nemrégiben leadott 8 kilót, és férje így visszakapta a “régi” feleségét. Sőt, Andrea nagyon sok rajongói levelet kap, mindenki arra kíváncsi, hogy mi lehet a titka? – írta Dobos Judit.

Keleti Andi sosem volt igazán telt alkat, de az elmúlt években észrevétlenül kúszott fel rá pár kiló. Nemrég azonban egy kutatási anyagnak hála jócskán lefogyott, és nem győzi bezsebelni a bókokat! – Sok visszajelzést kapok, hogy mennyire inspiráló amit elértem, ez hihetetlenül jól esik. Én is látom persze az eredményt, főleg a ruháimon, hiszen két mérettel kisebb kell, de az emberek, pláne akikkel régen találkoztam, komolyan rácsodálkoznak, hogy mennyire jó formában vagyok. A férjem is nagyon büszke rám, bár neki mindenhogy tetszem, de most ez kicsit olyan, mintha visszakapta volna a régi feleségét, hiszen sok évvel ezelőtt voltam ennyire vékony! Nekünk a karantén is jót tett, hiszen előtte rengeteget dolgozott a párom, keveset volt itthon, és már nagyon hiányzott, hogy ilyen sokat együtt lehessünk. Persze azért annak nem örülnék, ha újra be kéne zárkóznunk, egzisztenciálisan is komolyan megviselne, de szerencsére a mi családunk az elmúlt időszakot nem sínylette meg – mesélte Andrea, aki az idei nyarat igazán aktívan tölti.

Jó sok időnk volt pihenni, így inkább a munkának szenteljük a nyarat, és néhány hétvégét szánunk kikapcsolódásra, de azt is szigorúan Magyarországon. Nemrég Tisza-túrán voltunk, készülünk a Balatonra is, ahol szintén aktívan töltjük majd az időt. Úgy látom, a gyerekek számára ezek sokkal jobb élmények, mintha egy medencébe lógatnánk egész nap a lábunkat – tette hozzá Andi.

Szóljon hozzá!