ZETApress

hírportál

Fehér Farsang Angyalföldön

Szandi az ízig-vérig XXI. századi nő. Farsangot szervez, blogírásba kezd és újra csapatkapitány lesz. Hogyan van egy háromgyerekes édesanyának mindenre ideje, kedve és lelkesedése? ? kérdezi a Merlin.hu.

Szandi februárban elindítja internetes naplóját, Fehér Farsangi bulit rendez gyerekeknek és a Nagy Vagy új szériájában is a Tide csapat kapitányaként szurkolhat neki Blanka, Csabika és Domonkos, valamint megannyi rajongója. A 2010-es év kezdete nagyon sűrű Szandinak, bár a mindig energikus énekesnő imádja maga körül a pörgést. Emellett természetesen odafigyel családjára, akik mindenben támogatják őt.

A gyermekközpontú Szandi február 27-én, szombaton egy különleges Fehér Farsangi buliba invitálja a gyerekeket és szüleiket az Angyalföldi József Attila Művelődési Házba. Az angyali háziasszony minden vendégét fehér jelmezben vagy ruhában várja fehér étel- és italkülönlegességekkel. Jelmezversennyel, maszkkészítéssel, karaoke-val és egyéb meglepetésekkel találkozhat majd a Művelődési Házba látogató nagyközönség.

Szerintem egy mai nő életéhez hozzátartozhat a blogírás is ? mondja mosolyogva Szandi. Az internet korában a műfaj egyre népszerűbb az ismert nők körében is. Ezért döntött Szandi is az internetes napló írása mellett. ? Amúgy is sok mindent írnak rólam, így legalább első kézből értesülhetnek a rám kiváncsiak életem fontos és kevésbé fontos eseményeiről ? teszi hozzá Szandi.

Csak hogy az élet ne legyen ?unalmas?, elindul a Nagy Vagy című műsor következő szériája is, ahol ismét csapatkapitányként láthatjuk viszont majd vasárnap reggelenként a mindig mozgékony és sportos háromgyerekes anyukát. ? Az első szériát is borzasztóan élveztem, ezért is nagyon várom a második felvonását a műsornak. Persze a forgatások fárasztóak, de megint főleg gyerekek között lehetek, ami mindig feldob! ? meséli Szandi.

Egy nap 24 órából áll, de Szandinak minden tevékenységének elvégzéséhez talán 48 óra sem lenne elegendő. Hogyan képes minderre? Kifogyhatatlan az energiából és az életkedvből. Tanuljunk tőle, érdemes! ? javasolja a Procter&Gamble.

Szóljon hozzá!