ZETApress

hírportál

Díjazták a nőket

Gyermekorvost és csokoládémestert is díjaztak az Inspiráló Nők Estjén tegnap a Várkert Bazárban, a Femcafé.hu nagyszabású gáláján – tudtuk meg sajtósaiktól. A népszerű női portál immár 3. alkalommal díjazta az Inspiráló Nőket. Az olvasók idén rekordszámú szavazatot adtak le a 7 kategória 21 jelöltjére. A győztesek között gyermekorvos, csokoládémester és kajakos is található.

A Femcafé.hu, a piac meghatározó női portálja 2018-ban hívta életre az Inspiráló Nők Estjét, hogy olyan ösztönző nőket állítson reflektorfénybe, akik teljesítményükkel, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. A hét kategória 3-3 jelöltjének kiválasztása idén is a jelölőbizottság feladata volt, amit Kovács Ági, Zséda, Nánási Pál és a portál főszerkesztője, Sajószegi Veronika alkottak. Az olvasók közel egy hónapon keresztül voksolhattak a Femcafe.hu oldalon a nomináltakra. A lelkesedésük minden eddiginél nagyobb volt, több mint 65 ezer szavazatot adtak le a 21 jelöltre.

A kategóriák győzteseit tegnap este, a Várkert Bazárban megtartott elegáns gálaesten hirdette ki Ördög Nóra és Kasza Tibor, a rendezvény két műsor-vezetője. A programot olyan sztárfellépők színesítették, mint Wolf Kati és Balázs Fecó – aki Janicsák Vecával duettezett -, a Virtuózokból megismert TanBorEn Trió és három csodálatos díva: Dér Heni, Király Linda és Tolvai Reni. Balázs Fecóról idekattintva olvashatunk.

A társasági eseményen ezúttal is rengeteg híresség, közéleti szereplő vett részt, akik a hivatalos ceremónia után együtt ünnepelték az inspiráló nőket. A díjátadóról készült televízióműsort március 15-én vasárnap láthatjuk a Supertv2-n.

A díjazottak

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Nagy Zsófia – A Fűszeres Lány

A leginspirálóbb hétköznapi hős: Horváthné dr. Tajti Zsanett – Kisgyerekek is lehetnek nagybetegek Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Tündéri doktornéni

A leginspirálóbb designer: Németh Edina – papír installáció tervező

A leginspirálóbb vállalkozó: Zala Judit – csokoládémester

A leginspirálóbb ifjú sportoló: Lucz Dóra – Európa-bajnok kajakos

A leginspirálóbb fiatal tehetség: dr. Farkas Alexandra – Táj- és környezetkutató, tudományos újságíró

A leginspirálóbb civil teljesítmény: #nemluxustaska – Cserta Szandra, Kovács-Pálffy Anna, Huszka Ági

A Bors napilap különdíját dr. Tajti Zsanett kapta.

Szóljon hozzá!