ZETApress

hírportál

Egy apró kérés

Arnold sikeres építész. Megkapta élete legnagyobb felkérését: tervezzen látványos toronyházat Párizs közepére. Minden oka megvan az ünneplésre, erre is készül feleségével és legjobb barátaival – láttuk tegnap este a Belvárosi Színházban Stefan Vögel: Egy apró kérés című vígjátékának sajtóbemutatóján.

Kathrin azonban váratlan hírrel érkezik haza; egy pillanat alatt az összes közép- és hosszabb távú tervük új megvilágításba kerül. A két házaspár olyan meglepő komikus játszmák és szópárbajok közepén találja magát, amelyeknek egyikük sem sejti a kimenetelét. Németországban nagy színpadi sikere volt a házastársi ping-pongnak, amely kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról szól őszintén és cinkos humorral.

Fordította: Zöldi Gergely. Játsszák: Szávai Viktória, Járó Zsuzsa, Debreczeny Csaba, Mészáros Máté/ Rába Roland. Látvány: Gabor Mihac. A rendező munkatársa: Kovács Henrietta. Rendező: Rába Roland. Producer: Orlai Tibor, Orlai Produkció. A szerző engedélyét a Thomas Sessler Verlag GmbH és a Hofra Kft. közvetítette.

Szóljon hozzá!