ZETApress

hírportál

DECADANCER az Instantban

DECADANCER koncert lesz az Instant Komplexumban február 15-én szombaton az erzsébetvárosi Akácfa utca 51-ben. Kapunyitás 20 órakor – tudatta Jánosi Katalin.

A DECADANCER 2018-ban alakult budapesti post-wave zenekar. Tagjai kiemelkedő szakmai múlttal rendelkező zenészek. Több, mint egy új zenekar: egy igazi All Stars-formáció. Zenéjük izgalmas, táncolható, modern rockzene. Dalaikat angolul írják, hogy a világon mindenhol érthetők legyenek.

A tagokat a rockzene mellett a pop- és az elektronikus zene sokszínűsége inspirálja. Ezek az izgalmas hatások a dalokban és a koncerteken is érezhetők.

MÁTYÁS ATTILA – gitár: az F.O. System és a Sex Action legendás gitáros-énekese 1990 óta ikonikus alakja a hazai rock és underground színtérnek, egyben díjnyertes filmzeneszerző.

FICZKÓ ANDRÁS – ének: a Machine Mouse karizmatikus frontembereként egy ország énekelte vele a Játékos és a Fenn a csúcson című rock- slágereket.

FŰZFA POCKY DEMON ZOLTÁN – basszusgitár: a világ egyik legjobb KISS tribute zenekarának tartott KISS Forever Band alapítótagjaként Európa-szerte turnézik közel két évtizede

Szóljon hozzá!