ZETApress

hírportál

Robi újra Arénázik!

Szikora Robi január 11-én 19 órakor az 50+ éves a Táncdalfesztivál koncertshow sztárvendégeként lép fel az Arénában! – tudatta Jánosi Katalin. A tavalyi nagy sikerű szóló koncertje után 2020-ban újra visszatér az Aréna színpadára. Ajándékozzon Karácsonyra Táncdalfesztivált és jöjjön el Ön is!

Talán kevesen tudják, hogy Robi az első Táncdalfesztiválok hatására kezdett el énekelni és dalokat szerezni. Legnagyobb sikereit – önálló szerzeményei előtt – a barátai körében előadott Fesztivál paródiáival aratta.

Tabáni István szeptemberben, a Facebookon meghirdetett közönségszavazás győzteseként a 14 órai előadáson lép fel. Ha kíváncsi egy világszínvonalú show-ra, ha szeretné látni Magyarország legnagyobb színpadi LED-falát és egy 60 tagú tánczenekar kíséretében meghallgatni kedvenc előadóját, akkor ne hagyja ki ezt a koncertet!

Az 50 éves a Táncdalfesztivál utolsó két koncertjének fellépői, mint november 20-án megírtuk: Zalatnay Sarolta, Poór Péter, Késmárky Marika, Soltész Rezső, Dobos Attila, Solymos Tóni, Koós Réka, Csonka András, Muri Enikő, Vastag Tamás, Ambrus Rita, Tabáni István, Derzsi György, Gálvölgyi János és Koltai Róbert.

Szóljon hozzá!