ZETApress

hírportál

KézenFogva családokért!

Adományokat gyűjtenek a KézenFogva Alapítvány Pár- és Családterápiás Szolgáltatásának. Nem mindennapi eseményre hívja az érdeklődőket a KézenFogva Alapítvány Pár- és Családterápiás, Konzultációs Szolgáltatása. Ezúttal a vendégek értékes előadást kapnak, és az év egyik legszebb időszakában, advent idején egyben adományoznak is egy jó ügy számára.

December 13-án péntek este Téli mesék: mese-est felnőtteknek címmel meghitt hangulatot varázsolnak a közönségnek a szolgáltatás munkatársai, az esemény ráadásul adománygyűjtés is egyben a szolgáltatás javára – tudatta Sárréti Anita PR menedzser.

Mesék az ajándékozásról, az ünnep öröméről, az adásról, elfogadásról, a kérés erejéről. Mert adni jó, és elfogadni is kell tudni, az ajándékozás lehet öröm és ünnep. Mesék a világ minden tájáról a szeretetről, az életről! Vaskor Gréta, család- és meseterapeuta holnap 18 órától várja a vendégeket, a Három Hét Galériában, az est folyamán hangtálakkal közreműködik: Pető Zsuzsa.

A KézenFogva Alapítvány közel öt éve azon dolgozik, hogy azok a családok, akik sérült gyermeket nevelnek, akiknek valamely tagja valamiben akadályozott, könnyebben megküzdjenek a mindennapok kihívásaival, könnyebben szervezzék az életüket. A hivatásukat az eddigi kapacitással szeretnék folytatni, hogy legyen továbbra is forrás arra, hogy családokkal, párokkal dolgozhassanak. Eddig pályázati támogatásból működött a szolgáltatás, most azért gyűjtenek, hogy minél több érintett családot, párt fogadhassanak továbbra is. Azért gyűjtenek, mert tisztában vannak vele, hogy mennyit tud mozdítani, erőt és megértést adni egy család- és párterápiás vagy konzultációs folyamat.

A szolgáltatás munkatársai azért dolgoznak, hogy a családterápia eszközeivel segítsék őket, hogy megérthessék, feldolgozhassák a problémákat, és ha kell, változtassanak az életükön, a szemléletükön. Munkájuk hiánypótló: a fókuszt leveszi a sérült családtagról és a család/párkapcsolat rendszerével, belső dinamikákkal dolgoznak. Együtt, kis lépésekben, kézen fogva. Most itt a lehetőség, hogy segítsünk a családoknak!

Téli mesék: mese-est felnőtteknek december 13-a 18 óra Három Hét Galéria. Ajánlott hozzájárulás: 2500 forint, kiemelt hozzájárulás: 5000 forint. Családi ár: 7500 forint. A hely korlátozott volta miatt regisztrálni szükséges!

Közel 60 család járt nálunk az elmúlt években, eddig pályázati támogatásból működött a szolgáltatás, a csapat tagjai a főállásuk mellett vállalták a feladatokat, plusz konferenciákat, képzéseket. Az a célunk, hogy a megszokott kapacitással folytathassuk munkánkat, hogy a következő évben is legyen forrás a családok fogadására, a közös munkára. Szeretnénk továbbá elérni, hogy minél több érintett család- és pár megtapasztalhassa, nincsenek egyedül a nehézségeikkel, hogy van továbblépés, hogy van még erő, forrás a családban! Kapcsolódó eseményként találtuk ki a Téli mesék felnőtteknek – Vaskor Gréta meseestet. A határidőként 2019. december 31-et jelöltük meg, célkitűzés pedig egymillió forint – mondta Pordán Ákos, a KézenFogva Alapítvány ügyvezetője.

Hogyan segíthet? – A Kézenfogva Mozdulunk oldalán bármely csapattag lapján a Támogatom! gomb megnyomásával felajánlhat egy tetszőlegesen meghatározott összeget a Vaskor Gréta felnőtteknek szóló meseestjén való részvétellel.

Szóljon hozzá!