ZETApress

hírportál

Gyilkos ballada az Átriumban

Négy musical-csillag az Átrium színpadán! Végre egy mai történet a musicalek világában! Hogyan őrlik fel a szerelmet a hétköznapok? Mitől kaphat lángra az elfeledett szenvedély? Ellenállsz vagy mindent felteszel egy lapra? És vajon milyen hőfokon éghet az a szerelem, ami gyilkossá tesz?

Megalkuvás, árulás, férfibecsület és színtiszta vágy, ami az őrületbe hajszol, 2019 telétől garantáltan a székhez bilincsel ez a szélsőségekkel teli, feszültségben gazdag Gyilkos ballada című musical! Az előadás egyedi, füstös hangulatát ? többek között ? a nagyszerű művészeket élőben kísérő rockzenekar biztosítja!

A darabban döntő szerepet játszó Narrátor (Simon Panna) gúnyos meséje szerint Sara (Muri Enikő) és Tom (Kerényi Miklós Máté) fiatal szerelmét az útkeresés könyörtelenül széttépi, és így az összetört szívű lány végül Michael (Veréb Tamás) mellett talál otthonra, családra. A látszólagos boldogságot azonban könnyedén feldúlja Tom évekkel későbbi felbukkanása. Fellobban a régi tűz, a szerelmi háromszög meséje téboly felé száguld, míg végül az őrület gyilkosságba torkollik láttuk a délelőtti sajtótájékoztatón a Nagymező utcai Komédiás Kávéházban.

Szerelem. Bűntény. Igazság. A paklit az Élet keverte, de vajon ki osztotta a lapokat? Írta: Julia Nash ? Julia Jordan, fordította: Cseh Dávid Péter és Pányik Tamás. Zenei vezető: Tassonyi Zsolt. Koreográfus: Barta Viktória. Látvány: Rákay Tamás. Rendező: KERO? Bemutató december 12-én a Margit körúti Átriumban.

Szóljon hozzá!