ZETApress

hírportál

16 órakor nyílt a 16. bolt

Ma 16 órakor megnyílt a Pizza King Express 16. üzlete az újbudai Móricz Zsigmond körtér 14-ben. A Pizza King Étteremben Melhem Saad, a hálózat tulajdonosa nyitó köszöntője után olasz vékony-tésztás pizzák kóstolása és kínálása továbbá pezsgő kínálása kezdődött a résztvevőknek és a járókelőknek.

S kik voltak a meghívottak? – A Cseppkő Gyermekotthonból 25 gyermek kísérőikkel, valamint Cooky műsorvezető és lemezlovas, a hálózat arca. Végül a Cseppkő Gyermekotthon kis lakói szimulátoron játszhattak.

Különleges Mikulásnap a Baptista Szeretetszolgálattal

Cookyt december 5-én csütörtökön újra láthatjuk délelőtt a Fővárosi Nagycirkuszban, délután az Erzsébet téri Óriáskeréken. Megnézhetjük a 2 órás Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese története című előadást. Fellépő sztárvendég a 35 éves New York-i születésű Victor King, alias Király Viktor és a 23 éves magyar származású, magyarul beszélő, de Bécsben élő Mittag Oliver, a The Voice 2019. Ausztria győztese lesz.

A jótékonysági rendezvényt követően az 1500 gyermek átvonul az Erzsébet térre, s az Óriáskeréken együtt szórakozhat kísérőkkel 18 óráig az Óriáskerék Vezetősége jóvoltából.

Szóljon hozzá!