ZETApress

hírportál

FittAréna a BOK Csarnokban

14 év, 14 színpad az év legfittebb napján. Idén is joggal érdemelte ki az év legfittebb napja nevet a 14. Decathlon FittAréna, reggel 09:30 és délután 16 óra között 3100 fitneszrajongó találta meg a kedvének való mozgásformát a BOK Csarnokban.

14 színpadon 150 fellépő százféle stílust mutatott be, hogy bebizonyítsák, a mozgás szeretete meghozza gyümölcsét: aki rendszeresen sportol, nemcsak fittebb lesz, hanem boldogabb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb is.

Az egész napos rendezvényen a sportág legismertebb és legnépszerűbb hazai előadói tartottak órát, csak a nagyszínpad olyan előadókat vonultatott fel, mint Borsos Peti, Szőke Fanni, Czégel Erika, Péntek Enikő, Béres Alexandra, Tatarek Rezső, Sifi & Kangoo, Team, Katus Attila, Kis Mónika.

Ők mozgathatták meg óráikon a legnépesebb tábort, ez annak is köszönhető, hogy a BOK B-csarnokában felállított színpad előtti tér önmagában nagyobb volt, mint a 3 őt követő kisebb terem összterülete. Külön tematikus terem állt rendelkezésre a táncos órák, a legújabb mozgásformák, a küzdősportok, az indor cycling és a jóga kedvelőinek.

Az általános alakformáló edzések mellett erősítő, nyújtó, jóga, dance, eszközös, boksz és cycling órák is voltak a kínálatban, színpadonként 8, összesen 112. A 35 perces mozgást követően 15 perces szünetek következtek, ilyenkor a résztvevők a 4000 m2-es Fitneszpark és ÉletmódExpo kiállítóinál pihenhették ki magukat, fel- és kipróbálva, megkóstolva a legújabb trendeket, mozgásformákat, fitnesz és wellness kiegészítők tárházát, fitneszruházatot. Több kiállítói is erre az eseményre időzítette az év végi újdonságai bemutatását.

Szóljon hozzá!