ZETApress

hírportál

Táncdalok az Arénában

Utoljára 50 éves Táncdalfesztivál az Arénában! 1969-ben, azaz 50 éve ért véget a Táncdalfesztiválok első nagy korszaka. Egy aranykor lezárult, hogy 50 év múltán az 50 éves Táncdalfesztivál című koncertshow formájában szülessen újjá a Papp László Budapest Arénában ? tudatta Jánosi Katalin.

Az elmúlt három évben fél évszázad után újra eredeti szimfonikus hangszerelésükben szólaltak meg a Fesztivál legnagyobb slágerei. Telt-házas koncerteken állva ünnepelt a közönség, az előadásokat elragadtatott kommentekkel méltatták. A múltat megismételve a Táncdalfesztivál szervezői 2020. január 11-én szombaton egy utolsó világszínvonalú show bemutatásával zárják le a második aranykorszakot. A szervezők bejelentették, hogy a rajongók utoljára élvezhetik ezt a különleges koncertcsemegét. Garantálják, hogy a nézők a jövő évi búcsúkoncerten felejthetetlen élményekkel és emlékekkel gazdagodnak.

2020. január 11-én a két koncerten felcsendül 30, egykor slágerlistákat vezető dal eredeti szimfonikus hangszerelésben, visszaidézve a legendás időszakot. A pazar show-műsor két műsor-vezetője: Gálvölgyi János és Koltai Róbert. Az előadók: Zalatnay Sarolta, Poór Péter, Késmárky Marika, Soltész Rezső, Dobos Attila, Solymos Tóni, Koós Réka, Csonka András, Vastag Tamás, Muri Enikő, Derzsi György és Ambrus Rita. Előzenekar: The BlackBirds ? Live Beatles Show. Közreműködik a Táncdalfesztivál 60 tagú szimfonikus zenekara és a Stúdió11 Ensemble. Vezényel: Wolf Péter. Rendező: Meskó Zsolt. Producer: Tóth Mária. Auditórium Hungaricum.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EqT6Z0RevYs&feature=emb_title[/youtube]

Szóljon hozzá!