ZETApress

hírportál

Becéző szavak a színpadon

Becéző szavakVannak strapás anyák. Sziporkázóak, szórakoztatóak, de a legrosszabbkor szólnak, tapintatlanok és mindig hibátlanul szúrják be a legbrutálisabb megjegyzést. Ha nem a mi bőrünkre menne, boldogan élveznénk imádni-való humorukat ? láttuk tegnap este Dan Gordon: Becéző szavak című kétrészes színműve sajtóbemutatóján a Belvárosi Színházban.

Na, Aurora ilyen, pedig mindig a legjobbat akarja, az egész életét parkoló pályára állítja, hogy végre gatyába rázza a lányáét ? aki mellesleg férjes asszony és gyerekei vannak. Mert ő megmondta előre. Az emlékezetes regény és film után, az Esőember adaptálójának jóvoltából ? színpadon is bemutatkozik a komikus helyzetekben bővelkedő történet, ami mindenekfelett arról szól, hogy sohasem késő az őszinteség?

Fordította: Zöldi Gergely. Szereplők: Hernádi Judit, Péter Kata, Gyabronka József, Horváth Illés, Cseh Judit. Zene: Mátyássy Szabolcs. Díszlet: Kálmán Eszter. Jelmez: Kiss Julcsi. Rendezőasszisztens: Kis-Kádi Judit. Rendező: Kocsis Gergely. Producer: Orlai Tibor. A Szentendrei Teátrum és az Orlai Produkciós Iroda közös előadása.

Szóljon hozzá!