ZETApress

hírportál

Cirkuszi éjszaka Lidó-sztárokkal

Cirkuszok Éjszakája 2019Cirkuszok Éjszakája Zamárdiban július 13-án szombaton! Kapunyitás 19 órától, ahol programokkal várjuk a kedves nézőket, az előadás pedig 20 óra körül kezdődik ? tudatta Richter Sebastian. A program helyszíne Zamárdi, a Siófoki úti Kaland Park mellett lévő óriás cirkuszi sátor.

A Cirkuszok Éjszakája célja népszerűsíteni a minőségi cirkuszt és megmutatni, hogy a cirkusz az egyik legszórakoztatóbb művészeti ágak közé tartozik. Előadás előtti programok: ingyenes állatkert és nyílt nap: artista próbák bemutatása, bevezetés a gyakorlások kulisszái mögé, állat simogatás, Szandra az elefánt etetése és simogatása, cirkuszi kellékek kipróbálása, betekintés Richter Flórián 2020-ra készülő új műsorszámaiba és még sok-sok meglepetés. A Richter Flórián Cirkusz Showtime című előadás kibővített változata extra fellépőkel és egy külföldi sztárvendéggel a Cirkuszok Éjszakáján.

Housch-ma-Housch

Egy különleges vendéket sikerült meghívnunk erre az alkalomra, aki a párizsi Lidó sztár komikusa Housch-ma-Housch. Az ukrán származású bohóc és komikus több Nemzetközi Cirkusz Fesztiválok díjnyertese. Többek közt a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivál Bronz Bohóc-díjasa és a Moszkvai Cirkuszfesztivál aranydíjasa. Housch-ma-Housch a világ egyik legkeresettebb sztár bohóca, aki a világot bejárva nevetteti a nagyérdeműt, egyedi komikum karakterével.

Különleges hajviselete, ami névjegyévé vált és az ő által kommunikált humor nyelvét a világ minden táján megértik. A legkiválóbb cirkuszok és varieték állandó fellépője. A magyar közönség 2012-ben láthatta őt először 1 nap erejéig a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál sztár vendégeként. Most hét év után újra nagyokat nevethetünk rajta a Cirkuszok éjszakáján a Richter Flórián Cirkuszban. Többek között láthatjuk tőle a híres beatbox műsorszámát aminél garantált a nevetés.

A Silver Power

A Kranitz Krisztián és Füzy Anita a Silver Powera Hortobágyi Károly díjas duó a nemek harmóniájáról, a zabolátlan erő és a kecses mozdulatok találkozásáról állít emléket magas színvonalú erőemelő produkciójukkal. Nemzetközi cirkuszok, varieték és luxustengerjáró hajók állandó fellépői. Németország legelitebb utazócirkusza, a Circus Roncallinál is láthatta őket a közönség, Műsorszámuk többszörös Cirkuszfesztivál-díjnyertes és többek között a 11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál bronz-díjazottjai.

Az Anima Prizma ? A Tűz Urai!!

Az Anima Prizma csapat megjelenítik a porondon az előadó művészet ezer arcát, a benne rejlő misztikumokkal és belső folyamatokkal, mögöttes tartalmakkal együtt. Tüzes műsorszámuk önmaguk egy pillanatnyi szelete, mely tükrözi a bennük rejlő érzelmek sokaságát, valamint a vágyat ennek elmesélésre és megosztásra. Előadásaikban a mottó összehangolni a különböző kifejezésmódokat és a közös kapcsolódási pontokon keresztül megtalálni az átjárókat, melyek segítségével könnyeddé és folytatólagossá válhat egy igazi lángoló tüzes műsorszám a tánc és a tűzzsonglőr produkció közötti átmenettel. Garantáltan forró lesz a hangulat a porondon.

Dósa Szelina

Szelina gyönyörű hangjával színesíti előadásunkat a Cirkuszok Éjszakáján, cirkuszunk énekes hangjával közösen Beck Andrással. Szelina hangja és arca sokak számára lehet ismerős, hiszen ő látható-hallható Nági és Betti mellett a Follow The Flow Nem tudja senki Coverében, amelyet már több mint 3,5 millióan láttak. Továbbá bizonyít a WatchMe zenekar frontján, a Garami Funky Staffban, de az RTL Gyertek át című műsorában is feltűnik a fiatal tehetség. Színházi és TV-s múlttal is rendelkezik. (Jasager, MÜPA, rendező: Novák Eszter, 10 éves a Comedy Central (Musical Spot))

A Showtime című előadás fellépői!

Páratlan színvonalon várja a nézőket az első magyar Monte Carlo arany és ezüst díjasa Richter Flórián és társulata. Műsorunkat színesítik a világ minden tájáról érkező cirkuszvilág szupersztárjai. 65 fős társulat, 12 nemzetiségű artistaművészek 50 állattal mutatja be nagyszabású új műsorát. A műsort fantasztikus élő zenekar kíséri.

Fókák: Franciaországból Perry Pedersen 300 kg-os dél-amerikai fókáival bemutatja Európa legjobb fóka produkcióját. Gyerekek nagy kedvencei a két gyönyörű fókapár Teddy és Skooby.

Lovak: Richter Flórián vadonatúj új lovas produkciójával elvarázsolja a nézőket az apacs indiánok földjére.

Légtornászok: az ukrajnai Elastic-fantastic a levegő királyai.

Egzotikus állatok kavalkádja: Szandra a borotváló indiai elefánt, zebrák, csodálatos fríz lovak és tevék egyszerre a porondon. Bemutatja Richter Kevin.

A fantasztikus gumiember: Ceasar Pindo Chiléből, aki testét és végtagjait még sosem látott formáiba hajtogatja. Csak erős idegzetűeknek ajánlott!

A bohóc: az olasz Mr. Costa a nevettetés nagy mestere, kicsik és nagyok kedvence, akinél humora, mimikája garantálja a rekesz izom fájdalmat.

Akrobaták: Richter Kevin szenzációs 10 fős akrobata csoportja új világpremiert mutat be. Ugródeszka segítségével szaltó 5 ember magasba. Elképesztő tripla és csavart szaltó a kupola alatt.

Szóljon hozzá!