ZETApress

hírportál

Krisztina megy Thaiföldre

Királynő és udvarhölgyeiNagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a show-műsorral egybekötött döntőt élőben közvetítette tegnap a Duna Televízió és a Duna World. Az 1. udvarhölgy Gaál Tímea, a 2. udvarhölgy Csonka Rebeka lett, aki elnyerte A legszebb mosoly-címet is. A Közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki.

A győztes több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodott és lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a világ egyik legrangosabb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss World-ön, melyet december 7-én szombaton Thaiföldön rendeznek meg.

A május 29-én bemutatott 20 lányból 16-an ? Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina és Ollári Barbara ? jutottak a döntőbe. A versenyzők négy különböző öltözékben vonultak végig a kifutón, a bikinis kör mellett nemzeti öltözetben és estélyiben, valamint egy úgynevezett kreatív touron mutatták meg magukat. A versenyre Csángó Tamás divattervező kézzel készítette el a több száz kristállyal díszített új koronákat. A döntő műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd Freddie voltak.

Szóljon hozzá!