ZETApress

hírportál

Lukács Laci szinkronizálja James Hetfieldet

Május 23-án indul a mozikban Joe Berlinger: Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány című filmje, melyben az egyik mellékszereplőnek, James Hetfieldnek, a Metallica frontemberének Lukács Laci, a Tankcsapda alapítója és énekese kölcsönzi a magyar hangját.

Lukács Laci örült a felkérésnek, mert izgalmas volt számára a feladat, és nagy tisztelője James Hetfieldnek és a Metallicának. A tisztelet kölcsönös, mert a Metallica legutóbbi magyarországi koncertjén a Tankcsapdától is elénekelt egy számot.

A Sundance Filmfesztivál programjában is szereplő film, Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának és feleségének a történetét meséli el. Joe Berlinger filmje arra próbál rávilágítani, hogyan kénytelen szembesülni egy fülig szerelmes nő azzal a ténnyel, hogy a bizonyítékok alapján kiderül, álmai férfija valójában egy pszichopata gyilkos.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2F_3axA11zI[/youtube]

Főszereplőik: Zac Efron és Lily Collins, a mellékszerepekben olyan hírességek is feltűnnek, mint Jim Parsons (Agymenők) és John Malkovich. Rendező: Joe Berlinger, bemutató május 23-án a Big Bang Média forgalmazásában csak 16 éven felülieknek ? tudtuk meg sajtósaiktól.

Szóljon hozzá!