ZETApress

hírportál

Szavazz színházjegyért!

Ma indul a jegyelővétel és a közönségszavazás a Magyar filmdíjra. A szavazók között 50 darab páros belépőt sorsolunk ki az április 28-án vasárnapi vígszínházi díjátadó ünnepségére ? tudatta Tamás Dorka.

A Magyar Filmakadémia Egyesület az NMHH Médiatanácsa és a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával idén április 22-27-e között rendezi meg az 5. Magyar Filmhetet a Corvin moziban. Mától a szervezők a közönség szavazatait is várják! A nézők április 25-én csütörtök éjfélig adhatják le voksukat, hogy szerintük melyik volt a tavalyi év legjobb filmje! A szavazók között 50 darab páros belépőt sorsolunk ki a 4. Magyar Filmdíj moziforgalmazású filmek április 28-i díjátadó ünnepségére a Vígszínházba. Idén először a televíziós forgalmazású filmek díjátadójára egy külön esemény keretében előző este, április 27-én szombaton a Pesti Vigadóban kerül sor. Az 5. Magyar Filmhétre a jegyelővétel is ma kezdődik.

A közönség idén is kiválaszthatja az idei Magyar Filmhéten bemutatott alkotások közül a kedvencét. A szavazáshoz e-mailes regisztráció szükséges, egy IP-címről idekattintva egy szavazat adható le április 25-én éjfélig. A szavazók között 50 darab páros belépőt sorsolunk a 4. Magyar Filmdíj moziforgalmazású filmek április 28-i díjátadó ünnepségére a Vígszínházba. Ott derül majd ki, többek között, hogy melyik film kapta a közönségtől a legtöbb szavazatot.

Április 22-27-e között hét kategóriában ? játékfilm, tévéfilm, kisjátékfilm, dokumentumfilm, ismeretterjesztő film és animációs film, televíziós sorozat ? közel 200 film versenyez a Magyar Filmakadémia Egyesület szervezésében, a Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával megrendezett 5. Magyar Filmhéten a Corvin moziban.

A seregszemlére az alkotók a 2018-ben Magyarországon mozi forgalmazásba került, televízióban sugárzott, illetve a legfontosabb nemzetközi filmfesztiválokon szerepelt filmalkotásokat nevezhették. Idén először a televíziós forgalmazású filmek díjátadójára egy külön esemény keretében, április 27-én a Pesti Vigadóban kerül sor. Mától elővételben már válthatóak a jegyek a Corvin Mozi jegypénztárában, vagy a Corvinmozi.hu weboldalon.

Szóljon hozzá!