ZETApress

hírportál

Miután a Westendben

A kedves és ambiciózus Tessa még szinte be sem költözött az egyetemi kollégiumba, amikor a többiek buliba viszik ? láttuk délelőtt a Cinema City Westend 10. termében a Miután (After) című 105 perces, szinkronizált, 16 éven felülieknek ajánlott romantikus amerikai filmdráma sajtóvetítésén.

Bár a fűnek, az alkoholnak példásan ellenáll, a kampusz legvagányabb lázadója elől nem akar kitérni. A rejtélyes fiú és a burokban nevelt lány között érzéki kapcsolat szövődik, megkérdőjelezve mindent, amit a lány saját magáról és a világról tudott. Semmi nem lesz többé ugyanolyan, miután megvolt az első.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0rQ8H00m9yI[/youtube]

Anna Todd: Miután című szenvedélyes regénye a népszerű Wattpad közösségi oldalon indult hódító útjára, és előbb könyvsorozat, majd film lett belőle. Főszereplők: Josephine Langford, Hero Fiennes-Tiffin, Pia Mia, Samuela Larsen. Magyar hangok: Czető Zsanett, Jéger Zsombor, Tamási Nikolett, Rada Bálint. Rendező: Jenny Gage. Gyártó: CalMaple, Wattpad, Cinelou Films, Offspring Entertainment. Bemutató április 11-én a Big Bang Média forgalmazásában.

Szóljon hozzá!