ZETApress

hírportál

Túltolva a Westendben

A Miami és Key West trópusi helyszínein játszódó Túltolva pimasz vígjáték, amelyet Harmony Korine rendező ellenszernek szánt a világban tapasztalható nyavalyákra. Holdkutya (Matthew McConaughey) hamisítatlan lázadó figura, akit egykor zseniális költőként ismertek, de jó ideje inkább a nőknek, a fűnek és az alkoholnak hódol.

Miután felesége, a gyönyörű és gazdag Minnie (Isla Fisher) meghal, a férfi szembesül kedvese végakaratával, amelynek értelmében muszáj befejeznie és kiadnia régóta érlelt regényét, hogy megörökölje a neki járó pénzt ? láttuk délelőtt a Túltolva (The Beach Bum) című 95 perces szinkronizált amerikai?svájci?francia?brit filmvígjáték sajtóvetítésén a Cinema City Center 10. termében.

[youtube]https://youtu.be/R1bGVIsXNIY[/youtube]

Főszereplők: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Zac Efron. Magyar hangok: Nagy Ervin, Nagypál Gábor, Závodszky Noémi, Markovics Tamás. Gyártó: Iconoclast; Anonymus Content; Grisbi Productions, Le; SPK Pictures; Vice Films, Riverstone. Bemutató március 28-án a Big Bang Media forgalmazásában csak 18 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!