ZETApress

hírportál

Dundika könyvből filmre

Az egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston) folyamatosan kritizálja Dumplint, a plusz méretű tizenéves lányát. Willowdean Dickson (Danielle Macdonald), azaz Dundika, ahogy anyukája hívja, nem sokat ad a szavára, mert mindig jól érezte magát a bőrében.

Hogy mit gondol a tökéletes bikinialakról? Azt, hogy vegyél egy csini darabot, és vedd fel, akárhogy nézel is ki! Barátnője, Ellen ? a tökéletes amerikai lány ? mindig mellette állt, és semmi problémájuk nem volt? egészen addig, amíg Will el nem vállalt egy munkát a helyi gyors-étkezdénél. Ott találkozott Bóval, a szexi magániskolás ex-sportolóval. Willt nem is lepi meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de az már igen, hogy a dolog kölcsönös.

Ahelyett, hogy Will ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd magában. Végül úgy dönt, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot, amit csak el tud képzelni: jelentkezik a Miss Clover City szépségversenyre, hogy megmutassa, pontosan annyira megérdemli azt, hogy ott álljon, mint a sok vékony lány. Ezzel egész Clover Cityt megdöbbenti ? talán a legjobban épp saját magát.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-4pN9-K7xlQ[/youtube]

Legnagyobb meglepetésére mások is követik példáját és csatlakoznak a tűsarkú forradalomhoz ? láttuk délelőtt a Dumplin? ? Így kerek az élet című 110 perces szinkronizált amerikai filmvígjáték sajtóvetítésén a Westend Cinema City 10. termében. Rendező: Anne Fletcher, bemutató: március 21-én a HungariCom forgalmazásában 12 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!