ZETApress

hírportál

Madeline a Lurdy Moziban

MadelineMadeline, a New Jersey-i tinédzser lelkes tagja egy jó-nevű, progresszív kísérleti színházi társulatnak. Édesanyja szemében Madeline egy védtelen, mentálisan sérült teremtmény, akinek állandó felügyeletre és kezelésre van szüksége, ezért aggódva figyeli, hogy lánya egyre fontosabb szerepet kap a csapat munkájában.

Amikor Evangeline, a színházi társulat karizmatikus vezetője a lány tehetségétől megbűvölve arra ösztönzi Madeline-t, hogy szője bele problémás múltját és gazdag belső világát a kollektív alkotói folyamatba, a valóság és a performansz közti határvonal kezd elmosódni, meglepő és destruktív fordulatokat véve a biztonságos próbák teréből a valóságba. De mi is a valóság? ? láttuk a Madeline a mélyben (Madeline’s Madeline) című színes, feliratos, 93 perces amerikai filmdrámában tegnap este a Lurdy Mozi premier előtti vetítésén.

Josephine Decker kompromisszumoktól mentes drámája a Sundance Filmfesztiválon debütált, ahol lenyűgözte a kritikusokat eredetiségével, bátorságával, és a címszerepet alakító Helena Howard átütő játékával. Tervezett bemutató: 2019. január 3-a az Elf Pictures forgalmazásában 16 éven felülieknek. Zavarba ejtő mestermű ? írta az Indiewire. Az utóbbi idők legeredetibb tinédzserfilmje ? írta a Screen. Félelmetesen feszült és őrülten szórakoztató ? írta a Sight&Sound.

Szóljon hozzá!