ZETApress

hírportál

Gotti New Yorkban

A szegény olasz?amerikai családból való John Gotti lenyűgöző személyiségével és szókimondó stílusával a New York-i Gambino bűnszervezet tagja lesz, majd egy véres puccsal át is veszi az irányítását ? láttuk délelőtt a Gotti című 115 perces amerikai-kanadai életrajzi krimi sajtóvetítésén a Cinema City Westendben.

Miközben szerető apa és férj, aki mindent megtesz a családjáért, kegyetlen és könyörtelen gengszterként híresül el a városban, akit tisztelnek és rettegnek az emberek. A valódi amerikai keresztapa a legnagyobb és legerősebb szervezetté változtatja a Gambinokat, még ha ezért át is kell gázolnia törvényen és emberen egyaránt.

Rendező: Kevin Connolly. Főszereplők: John Travolta, Kelly Preston, Stacy Keach, Spencer Rocco Lofranco, Pruitt Taylor Vince. Magyar hangok: Csankó Zoltán, Tóth Enikő, Borbiczki Ferenc, Ember Márk, Törköly Levente. Gyártó: Emmett/Furla/Oasis Films, Fiore Films, Highland Film Group, Sunrider Productions. Bemutató június 14-én a Big Bang Media forgalmazásában csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7xzDZzxg0Mw[/youtube]

Szóljon hozzá!