ZETApress

hírportál

Halj már meg a Toldiban

Egy mozdonyvezető hirtelen és titokzatos halálát követően a felesége, a szeretője, a törvénytelen lánya, és egyre több kétes karakter a múltjából szeretné megtudni a valódi személyazonosságát annak férfinak, akit mind szerettek ? láttuk délelőtt a Halj már meg! című 106 perces magyar játékfilm sajtóvetítésén a Toldi moziban.

Majd megvesznek, hogy megtudják az igazat a férfiról, és felfedjék kettős életének részleteit. Hőseink egy szatirikus komédiában találják magukat, melynek gyökerei a ’80-as évekig, a szocialista korszak végéhez nyúlnak vissza. Szereplők: Pócsné ? Kováts Adél, Marcsi ? Ónodi Eszter, Vali ? Pájer Alma Virág, Erzsi ? Csákányi Eszter, Kövér ? Hegedűs D. Géza, Pócs Gábor ? Cserhalmi György, Mama ? Törőcsik Mari, Henry ? Koncz Gábor, Károly ? Kőszegi Ákos, Herbert ? Kulka János.

Rendező: Kamondi Zoltán. Forgatókönyvíró: Kamondi Zoltán és Márton László. Operatőr: Kamondi Zoltán és Medvigy Gábor. Producer: Tőzsér Attila és Ferenczy Gábor. Vagó: Rumbold László. Bemutató december 1-jén a Big Bang Media forgalmazásában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Mm_XdM1WxvI[/youtube]

Szóljon hozzá!