ZETApress

hírportál

Syl helyett Eddie a zsaru

Majdnem Stallone lett a Beverly Hills-i szuperzsaru. Ma este dupla filmélmény a Paramount Tetőmoziban. Egész estés szórakozást ígér ma és augusztus 16-án kedden a Paramount Tetőmozi: ugyanis érkezik a Beverly Hills-i zsaru 1-2. és a Csupasz pisztoly 1-2. Budapest legmagasabban lévő mozijába.

A különleges élményt kínáló szabadtéri helyszínen az első száz vendéget ajándék pattogatott kukorica és a Paramount Channel filmcsatorna legnagyobb klasszikusai várják. Jegyek a helyszínen kaphatók, kapunyitás 18 órakor. Mozizz a Paramount Channellel a város felett! A július 12-től szeptember 6-ig tartó kedd esti programokról idekattintva olvashatunk.

Budapest legmagasabban lévő mozijában a Paramount Channel filmcsatorna legnagyobb klasszikusainak két részét egymás után nézhetik meg az érdeklődők a szabad ég alatt. Az Airplane és a Star Trek után ma este érkezik a Beverly Hills-i zsaru 1-2. majd augusztus 16-án este a Csupasz pisztoly 1-2-vel folytatódik a vetítés Leslie Nielsen főszereplésével ? tudatta a Red Lemon Media.

Az Eddie Murphy nevével fémjelzett Beverly Hills-i zsaruról talán kevesen tudják, de Axel Foley szerepét eredetileg Sylvester Stallone-ra írták, de felmerült még Harrison Ford, Michael Keaton, Arnold Schwarzenegger, Robert De Niro, Al Pacino, Richard Pryor és James Caan neve is. Miután Stallone két héttel a forgatás megkezdése előtt kiszállt a projektből és Eddie Murphy lépett a helyére, szükségszerű volt, hogy komolyan átírják a forgatókönyvet. Mégsem így került bele Foley ikonikus szuperzsaru monológja, hanem ennek jóval spontánabb oka volt.

Amikor a rendőrőrsön zajló jeleneteket készítették, Eddie Murphy már nagyon fáradt volt. A stáb ezért kávéval kínálta, de Murphy elutasította mondván, hogy semmivel nem mérgezi magát. Végül mégis kénytelen volt elfogadni és apránként elkortyolgatta a keserű italt, hogy ébren tudjon maradni. Az első koffeinélményétől pedig annyira felpörgött, hogy rögtönözve elmondta az emlékezetes szöveget. A filmet este bárki újranézheti a Paramount Tetőmoziban, ahol az első száz látogató a belépő mellé ingyen pattogatott kukoricát kap.

Szóljon hozzá!