ZETApress

hírportál

NAGY szerelem Óbudán

Diane egy gyönyörű nő. Hogy egész pontosak legyünk, egy tündöklően gyönyörű nő. Az a típus, aki után mindenki megfordul az utcán. Mindemellett határozott, jó humorú, briliáns ügyvéd. Ráadásul épp most lépett ki boldogtalan házasságából, így készen áll, hogy végre összetalálkozzon élete nagy szerelmével.

Véletlenek persze nincsenek. Amikor az egyik este egy bizonyos Alexandre felhívja azzal, hogy megtalálta elveszett mobilját, a beszélgetés nem várt fordulatot vesz, és rögvest megbeszélnek egy randit. Az első találkozás azonban nem igazán úgy sül el, ahogy az a nagykönyvben meg van írva ? láttuk délelőtt a Bécsi úti Eurocenter Óbudában az Életem NAGY szerelme című színes, magyarul beszélő, 98 perces francia romantikus filmben.

Rendező: Laurent Tirard, forgatókönyvíró: Laurent Tirard és Grégoire Vigneron, operatőr: Jérôme Alméras, zene: Éric Neveux, producer: Sidonie Dumas, vágó: Valérie Deseine. Szereplők: Alexandre ? Jean Dujardin, Diane ? Virginie Efira, Bruno Cassoni ? Cédric Kahn, Benji ? César Domboy, Stéphanie ? Myriam Tekaia, továbbá Jean-Michel Lahmi és Eléa Clair. Szinkronhangok: Fekete Ernő, Szávai Viktória, Debreczeny Csaba és Bozó Andrea. Bemutató július 14-én a Big Bang Media forgalmazásában 12 éven felülieknek.

Szóljon hozzá!