ZETApress

hírportál

Ma este indul a Mozi+

tv2 MozcsatornaA tv2 Csoport nagyszabású portfólió-fejlesztésének első lépéseként ma 21 órakor elindul a Mozi+ filmcsatorna. A vadonatúj filmcsatorna a teljes család számára biztosít szórakozást, tévépremierekkel és közönség-kedvenc filmekkel. Az igazi moziélmény érdekében, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órás filmeket.

Ma indul útjára a Mozi+, amely a PRO4 csatorna helyén teljesen megújult tartalommal és ehhez illeszkedő új arculattal várja a nézőket. A nagy amerikai filmstúdiókkal való hosszútávú szerződéseknek köszönhetően közkedvelt és színvonalas filmeket kínál, akár röviddel a mozibemutató után, így nem kell éveket várni a legnagyobb durranásokra ? tudatta a tv2 Sajtószoba.

? A filmjeimmel mindig szórakoztatni szerettem volna az embereket, hogy ki tudjanak kapcsolni a mindennapok szürkeségéből. E mellett fontos, hogy érzelmeket váltsunk ki. Az lehet sírás-nevetés-félelem-szeretet, bármi, a lényeg, hogy hasson a nézőre az, amit lát. Ez a célunk a Mozi+ csatornával is. Premierek sorával készülünk és reméljük, gyorsan a nézők kedvencévé válik csatorna, ami érthető módon igazán közel áll hozzám ? mondta Andy Vajna, a tv2 Csoport tulajdonosa.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát a tv2 Csoport kreatív csapata valósította meg, a legújabb trendeknek megfelelően. A filmek közötti eligazodást műfaj megkülönböztető ikonok segítik, eltérő módon jelölve például az akció, vígjáték, horror, animációs vagy éppen háborús filmeket. Ez az újítás a Mozi+ filmcsatorna weboldalán is megtalálható, a digitális műsorújságban szintén megjelennek a választást segítő grafikai elemek, sőt a látogatóknak arra is módjuk van, hogy a programkínálatot böngészve rászűrjenek a tizennyolc különböző műfaj valamelyikére. A csatorna hivatalos oldala ezzel párhuzamosan más meglepetést is tartogat: a Mozi+ csatornán vetített filmek közül rendszeresen lesznek olyan alkotások, amelyek hét napig online is elérhetővé válnak.

Z világháború 2013A filmcsatorna az igazi moziélmény megvalósítása érdekében, az indulás hetében az este 21 órás filmjeit reklámok nélkül sugározza. Ma este 21 órakor országos tévépremierként érkezik Brad Pitt főszereplésével a Z világháború. Ezt követően is számos televíziós premier várja a nézőket, jön a Transformers: A kihalás kora, a Star Trek ? Sötétségben, a G.I. Joe: Megtorlás és a Phillips kapitány, a Pain&Gain, a Bruce Willis főszereplésével készült Mentőakció vagy az Önkívület. E mellett olyan családi filmek és vígjátékok is képernyőre kerülnek, mint a Ted, a Spongyabob ? Ki a vízből! a Tini nindzsa teknőcök, a Hófehér és a vadász, vagy a Nagyfiúk 2.

A 2013-ban készült Z világháború című színes, magyarul beszélő, 116 perces amerikai?máltai akciófilmben egy átlagos napon Gerry Lane, az egykori ENSZ-alkalmazott a családjával araszol a csúcsforgalomban. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy az emberek egymásra támadnak. A városban kitör a káosz, kiderül, hogy halálos járvány ütötte fel a fejét, ami harapás útján terjed. A globális méretűvé váló zombijárvány azzal fenyeget, hogy elpusztítja az emberiséget. Miután Lane biztonságba helyezi családját, a munkájához visszatérve azon dolgozik, hogy megtalálja a járvány forrását, és megállítsa a terjedését.

Szóljon hozzá!