ZETApress

hírportál

Játékkészítő moziban

A JátékkészítőA 2015 karácsonyán nagy sikerrel bemutatott A Játékkészítő című pop-show-musical felvételeiből készült mesemoziban élednek újra a történet szereplői, főbb szerepekben Stohl Andrással, Szabó Győzővel, Kamarás Ivánnal, Nagy Feróval, Oroszlán Szonjával és Hajdu Steve-vel ? tudtuk meg a tegnap esti díszbemutatón a budai MOM moziban.

Az elmúlt két évben majd? százezren látták az első, tisztán magyar alapanyagból készült pop-show-musicalt, A Játékkészítőt. A pazar szereposztással, lenyűgöző látványvilággal és a történetben felhangzó, azóta platinalemezzé érett zenei anyaggal készült előadásra ? a hazai siker után ? már nemzetközi szinten is nagy az érdeklődés. Bár színpadon itthon egyelőre nem tervezik újra bemutatni A Játékkészítőt, a 2015-ös megújult változat a mozivásznon újraéled. Így a rajongók újra az élő színházban érezhetik magukat, s akik most látják először, szintén elvarázsolódnak majd az egyedi 3D-mapping, valamint a mesés jelmezek világában, amely olyan részleteket is megmutat, amit a nagy csarnokban a színpadi mű alkalmával a nézők eddig nem láthattak.

? Több kamerával vettük fel az összes tavaly karácsonyi előadást. A mintegy 24 órai forgatott anyagból összevágva igyekeztünk egy olyan mozit csinálni, ami teljes értékűen adja vissza az eredeti, színházi élményt ? mondja Illés Gabriella, a Tulipán Tündér Produkció vezetője, A Játékkészítő producere. A zenés mesemozi május 27-től lesz látható a mozikban, a PARLUX Entertainment Magyarország forgalmazásában; egy, idehaza eddig még nem alkalmazott forgalmazási mód, az úgynevezett platform release formájában, azaz ? a moziélmény fokozása érdekében ? exkluzív vetítések formájában, országszerte.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cO15mb1AK18[/youtube]

Szóljon hozzá!