ZETApress

hírportál

Csontok a Toldi moziban

Csontok és skalpokMiután egy törvényen kívüli véletlenül a békés vadnyugati városkába vezet egy csapat kannibál barlanglakót, a szörnyek elrabolnak több telepest és egy helyi farmer feleségét ? láttuk délelőtt a Csontok és skalpok című horrorwestern sajtóvetítésén a Toldi moziban.

A farmer nem törődve sérült lábával, csatlakozik a mentőcsapathoz: a seriffhez, az idős tartalék-seriffhez és egy erős akaratú pisztolyforgatóhoz. Ami ezután következik, az utazás a földi pokolba, szembenézve egy olyan ellenséggel, melynek kegyetlensége nem ismer határokat. Ellenségük könyörtelenebb, mint gondolták: a csoport küldetése és saját túlélése is súlyos veszélybe kerül. A film az 1800-as évek közepén játszódik, a mai Texas és Új-Mexikó határán. Kurt Russell neve fémjelzi sztárszereposztást ebben a felkavaró, akció-dús horrorwesternben, mely egy félelmetes mentőakció krónikája a régi vadnyugaton.

Rendező, forgatókönyvíró: S. Craig Zahler, operatőr: Benji Bakshi, zene: Jeff Herriott és S. Craig Zahler, producer: Jack Heller és Dallas Sonnier, vágó: Greg D’Auria és Fred Raskin. Szereplők: Sheriff Franklin Hunt ? Kurt Russell, Arthur O’Dwyer ? Patrick Wilson, Mrs. Porter ? Sean Young, Samantha O’Dwyer ? Lili Simmons, John Brooder ? Matthew Fox, Purvis ? David Arquette, Lorna Hunt ? Kathryn Morris. Az idei Titanicon sikert aratott 132 perces alkotás bemutatója június 2-án lesz a PARLUX Entertainment forgalmazásában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zu3yB-4SxwM[/youtube]

Szóljon hozzá!