ZETApress

hírportál

Norm New Yorkban

Norm, a bőbeszédű jegesmedve egy egyszerű kérdésben hajthatatlan: a turistáknak semmi keresnivalója az Északi-sarkon ? láttuk délelőtt az óbudai Eurocenterben a Norm, az északi (Norm of the North) című 86 perces, szinkronizált amerikai animációs vígjátékban.

Amikor egy eszelős ingatlanfejlesztő a fejébe veszi, hogy luxuslakásokat épít otthona jegére, Norm azt teszi, amit minden normális jegesmedve tenne a helyében: felveszi a kesztyűt és egy csapat arasznyi, rettenthetetlen lemminggel az oldalán elindul New Yorkba, hogy egyszer és mindenkorra jegelje az üzletet. New Yorkban kötnek ki, ahol Norm egy vállalat kabalája lesz. Hamar megtanulja, hogy hazája sorsa mennyire meghatározza életét…

Főszereplők: Rob Schneider, Heather Graham, Ken Jeong, Bill Nighy, Colm Meaney, Loretta Devine. Magyar hangok: Kálid Artúr, Ruttkay Laura, Végh Péter, Fazekas István, Papp János, Kocsis Mariann. Rendező: Trevor Wall. Gyártó: Lionsgate, Splash Entertainment. Bemutató február 11-én a Big Bang Media Kft. forgalmazásában 6 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=wMRW8Lw5f_8[/youtube]

Szóljon hozzá!