ZETApress

hírportál

Ajándékmozi gyermekeknek

Czippán Anett egy kislánnyal Országszerte közel 350 hátrányos helyzetű, gyermekotthonban élő gyermek vett részt a MinDig TV Extra karácsonyi ajándéknak szánt mesefilm premiervetítésén ? tudatta Tóth András, az Antenna Hungária Zrt. kommunikációs igazgatója.

A karácsonyi ünnepek alkalmából az Antenna Hungária MinDig TV Extra szolgáltatása hátrányos helyzetű gyerekeknek szeretett volna különleges élményt nyújtani, ezért egy ajándék mozival lepte meg őket. A kezdeményezés keretében országszerte közel 350, gyermekotthonban élő gyermek vett részt egy mesefilm tegnapi premiervetítésén. Az ajándéknak a Debreceni Reménysugár Gyermekotthon, a Miskolci Egyesített Szociális és Gyermekvédelmi Intézmény és a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Nevelőszülős Hálózatában élő gyerekek örülhettek, utóbbi vetítésen a pécsi kötődésű Czippán Anett, a tv2 műsorvezetője is meglátogatta a kicsiket, akik egy játékos kvíz keretében további ajándékokkal is gazdagodtak a vállalat jóvoltából.

A társadalomért felelős vállalatként az Antenna Hungáriának kiemelten fontos a gyermekek támogatása, legfőképpen a hátrányos helyzetben élő kicsik segítése. Az ajándék mozizás biztosításán túl legutóbb a Hűvösvölgyi Gyermekotthon lakóit is meglepte a vállalat. Az intézmény egy nagy-képernyős hibrid televízióval lett gazdagabb, melynek működtetéséhez szükséges infrastruktúrát is kiépítette a helyszínen az Antenna Hungária.

Az Antenna Hungária

Czippán Anett sok gyerekkelA 100%-ban magyar tulajdonban lévő Antenna Hungária a hazai telekommunikációs szektor egyik meghatározó szereplője. Legyen szó műsorszórásról, távközlésről, műholdas vagy multimédia-szolgáltatásokról, az Antenna Hungária kompromisszumok nélküli minőséget garantál. A vállalat lakossági szolgáltatása a MinDig TV Extra egyedülálló ár-érték arányú televíziós szolgáltatásokat, valamint családbarát internet és mobil szolgáltatásokat biztosít ügyfelei számára. Az Antenna Hungária lakossági szolgáltatásai által is magas színvonalú, az ügyfelek igényeihez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásokat nyújt, melynek segítségével hazánk kiemelkedő szolgáltatóinak sorába tartozik.

Szóljon hozzá!