ZETApress

hírportál

ARGO2 a Media Marktban

ARGO2December 9-én szerdán 18 órakor a Váci úti Westend City centerbeli Media Marktban lesz az ARGO2 DVD hivatalos megjelenése, ahol Árpa József producer, Árpa Attila rendező és Kiss József ? Tyson dedikál. Átadásra kerül a 2015 VIDOR Fesztivál Hyppolit-díja is ? tudatta Magony Szilvia.

2015 VIDOR Fesztivál ? Hyppolit-díj ? a legjobb filmvígjáték ? nyertes: az ARGO2. Az idén augusztus 28-a péntek és szeptember 5-e szombat között immár 14. alkalommal került megrendezésre Nyíregyházán a VIDOR Fesztivál, amelynek színházi versenyprogramjában a hazai teátrumok versenghettek az elmúlt évben bemutatott legjobb új vígjátékaikkal. A díjat a szakmai zsűri a legjobb filmvígjátékért ígért oda az ARGO2 című filmnek.

Az elmúlt évekhez hasonlóan, nem egy Díjkiosztó Gálaest keretén belül kerülnek átadásra az odaítélt elismerések, hanem házhoz viszik a díjakat, azaz a nyertesek a saját közönségük előtt vehetik át a VIDOR Fesztiválon nyert trófeájukat. A zsűri döntése alapján 2015-ben a VIDOR Fesztivál Hyppolit-díját ? a legjobb filmvígjátékért ? az ARGO2 szereplői és készítői vehetik át. A díjat Szokolai Brigitta dramaturg, a VIDOR Fesztivál egyik szervezője adja át.

Szóljon hozzá!