ZETApress

hírportál

Titkok Óbudán

Jess Cobb (Julia Roberts), az államügyészség nyomozója, Ray Kasten (Chiwetel Ejiofor) FBI nyomozó és Claire Sloan (Nicole Kidman) helyettes kerületi ügyész karrierje szépen ívelt felfelé, hiszen beválogatták őket a terrorizmus elleni munkacsoport tagjai közé a 2001. szeptember 11-ei támadások után Los Angelesben.

Egy végzetes délután azonban mindegyikük életét végérvényesen felforgatja, amikor Jess-t és Ray-t egy gyilkosság helyszínére hívják és az áldozat nem más, mint Caroline, Jess lánya ? láttuk délelőtt az óbudai Eurocenterben a Szemekbe zárt titkok című 111 perces szinkronizált USA krimiben. Magyar szlogenje: Az igazság a legváratlanabb helyeken lapul!

Amikor az egyetlen gyanúsítottról kiderül, hogy védettség alatt áll és szabadon kell engedni, mindhárman meghalnak belül egy kicsit és ez megviseli kapcsolatukat is. Ray kilép a szervezetből, de nem adja fel, megszállottan keresi a gyilkost, és 13 évvel később olyan nyomra bukkan, amely talán segít felgöngyölíteni az ügyet. Az ügy újra nyitásával a férfi régi sebeket tép fel, a csapat újra összeáll megkeresni a gyilkost, azt azonban már egyikük sem látja tisztán, hogy ez alkalommal az igazságért teszik-e vagy a bosszúért.

Az izgalmas Szemekbe zárt titkok című thrillert az Oscar-jelölt Billy Ray (Phillips kapitány, Az éhezők viadala) írta és rendezte, producere az Oscar-díjas Mark Johnson (Esőember, Totál szívás), a főbb szerepekben pedig az Oscar-jelölt Chiwetel Ejiofor és az Oscar-díjas Nicole Kidman és Julia Roberts látható. Magyar hangok: Kálid Artúr, Pápai Erika, Tóth Enikő, Barbinek Péter, Forgács Péter, Csuja Imre. Bemutató december 3-án a Big Bang Media Kft. forgalmazásában.

Szóljon hozzá!