ZETApress

hírportál

Boszorkányok az Eurocenterben

A modern világ rengeteg titkot rejt, de a legmegdöbbentőbb közülük mégis az, hogy boszorkányok még mindig itt élnek közöttünk. A természetfeletti ördögi lények feltett szándéka, hogy a világra szabadítsák a Fekete Halált ? láttuk délelőtt Az utolsó boszorkányvadász című 107 perces USA film sajtóvetítésén.

Boszorkányvadászok egész serege küzdött évszázadokon át a bizarr ellenséggel szemben szerte a világon, köztük a vitéz harcos Kaulder (Vin Diesel) is, akinek sikerült végül megölni a mindenható Boszorkánykirálynőt. Halálának utolsó pillanataiban a Királynő halhatatlansággal átkozta meg Kauldert, ezáltal örökre elválasztva őt szeretett feleségétől és lányától. Ma Kaulder a fajtájának az egyetlen túlélője, aki évszázadokon át vadászta a boszorkányokat, miközben régen elvesztett szerettei után vágyódott.

Mára Kaulder az utolsó boszorkányvadász. Egy pappal és egy boszorkánnyal az oldalán folytatja a törvényen kívüliek vadászatát. Meg kell állítaniuk Belialt, aki fel akarja támasztani a boszorkányok királynőjét, hogy az emberiségre zúdíthassa a fekete halált. Azonban a sötét erők nem nyugszanak: feltámasztották a Királynőt, aki bosszút forral gyilkosa ellen. További szereplők: Rose Leslie, Elijah Wood, Michael Cain, Ólafur Darri Ólafsson. Forgalmazó: Big Bang Media. A film bemutatója: október 22-e. Magyar hangok: Galambos Péter, Pálfi Kata, Újréti László, Csőre Gábor.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hNeMVyCy4ow[/youtube]

Szóljon hozzá!