ZETApress

hírportál

Fák jú 2 a Mammut2-ben

A tavaly október 22-én látott Fák jú, Tanár úr 1. részében történtek után Zeki Müller lett a Goethe suli sztárja, mindenki szereti. Véletlenül talált új hivatása iránt érzett lelkesedéséből azonban veszíteni kezd a korai kelések, az irritáló diákok és a véget nem érő papírmunka miatt.

Ráadásul az ambiciózus igazgatónő a fejébe vette, hogy elhalássza a rivális elit iskola orra elől a Thaiföldi partneriskola-programot, hogy ezzel turbózza fel a lezüllött Goethe-t, így az Oktatási Minisztérium őket választhassa ki új országos kampányához ? láttuk ma délben a Lövőház utcai Mammut2 10-es mozitermében a Fák jú, Tanár úr 2. részének sajtóbemutatóján.

Müller és Schnabelstedt felügyelete alatt az első részből jól ismert Chantal, Zeynep és Danger vezette díszes társaság hozza a formáját első külföldi útjuk során is, bemutatva szociális inkompetenciájuk és általános műveletlenségük elképzelhetetlenül széles spektrumát. És mintha nem lenne elég Zekinek az állandó tanár-diák háború, még a sznob konkurencia nagyképű tanárával is fel kell vennie a harcot, akinek egyetlen célja, hogy pontot tegyen Müller tanári karrierjének végére.

Főszereplők: Elyas M’Barek, Karoline Herfuth, Katja Riemann, Jella Haase. Magyar hangok: Szabó Máté, Laudon Andrea, Csuha Bori, Balsai Móni, Kovács Nóra. Rendező: Bora Dagtekin. Gyártók: Constantin Film International, Constantin Film Produktion, Red Balloon Films. A 115 perces német filmet Magyarországon a Big Bang Media Kft. mutatja be október 15-től csak 16 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cKliU9hxOSo[/youtube]

Szóljon hozzá!