ZETApress

hírportál

Fanny mosolya

Mosolyka, azaz Hozleiter Fanny és férje, Sándor nagy kalandba kezdtek: PillanatCsillag címmel nagyjátékfilmet forgatnak ? tudtuk meg délelőtt az Aréna Plaza Cinema City VIP mozitermében. Lentebb üzenetük is olvasható készülő filmjükről.

A következő egy év a tervek szerint a nagyjátékfilm előkészítésével telik: vagyis a forgatókönyv befejezésével, a szponzorok felkutatásával és néhány jelenet felvételével. Fannyék hisznek a közösség erejében, annak támogatásában. Ezért kérnek mindenkit, hogy a következő 34 napban osszák meg a kisfilmet, támogassák az álmukat egy jelképes összeggel és így legyenek tagjai a játékfilm stábjának. Kampányfilmjük rendezője az alapvetően zeneszerzőként és producerként ismert Vékony Zoltán volt.

Kik vagyunk?

Fanny és Sándor vagyunk, társak. Szeretjük a Balatont, és egymást. A csendes csillagos estéket, és az alkotást. Imádjuk a palacsintát, viszont a panaszkodást egyáltalán nem. Az orvosi jóslatokkal egy ideje nem foglalkozunk, s főként a pillanatnak élünk. Nem engedjük, hogy a diagnózisok korlátozzák gondolatainkat, életünket. A múlt, és a jövő helyett inkább a MOSTban élünk, tapasztalunk, hisz rájöttünk ez a miénk, ebben a pillanatban élhetünk meg csodákat. Az élet, s az együtt töltött idő, sok mindent tartogatott ? és reméljük tartogat is 🙂 ?, számunkra, folyton leckéztetett, tanított, s tanít. Voltunk mélyponton, s szárnyaltunk. Dühösek a másikra, és aggódtunk is társunkért. Volt amiben elbuktunk, de máshol sikert arattunk.

PillanatCsillag / Momentstar a film by Holzleiter Fanny Mosolyka

Az alkotás életben tart, és megújulást hoz számunkra. Feszegeti a határainkat. Mivel a lehetetlent nem ismerjük, belevágtunk, hogy a filmvászonra varázsoljuk a PillanatCsillagot. Hisszük, hogy képesek vagyunk rá, még ha talán nem is sejtjük mi áll előttünk. Ahogy az életben sem tudjuk, mit hoz a holnap, a következő másodperc, de megyünk, és csináljuk, s amíg lehet ezt együtt tesszük kéz, a kézben. Köszönjük, ha hiszel bennünk, ha támogatod álmunk! A következő egy évet (2015. decembertől ? 2016. decemberig) a PillanatCsillag nagyjátékfilm előkészületi munkálataira és a konkrét jelenetek felvételére szeretnénk fordítani.

Ahhoz hogy az álmunk valóra válhasson és a film létrejöjjön szükségünk van egy jó nagy összefogásra, hogy valami fantasztikusat alkossunk együtt. Dinamikus, pozitív hangvételű, humoros, érzelmileg megérintő, erőt adó/előcsalogató filmet szeretnénk. A pillanat értékéről. Élethelyzetek sorozata, ami tükröt tarthat a nézőnek. Láthatóvá válnak a problémák más szögből, ahonnan már talán nem is problémák. Eldöntöttük, hogy megcsináljuk, találunk támogatókat, akik hisznek bennünk. Leforgatjuk a PillanatCsillag nagyjátékfilmet, ami a múlt és a jövő helyett a legfontosabbról a MOSTról szól, és talán kiemel a szürke hétköznapokból is.

Kampányunk célja!

Jelenleg a kampány időszaka alatt a film költségvetésének egy részét szeretnénk előteremteni 25 ezer dollárt, hozzávetőlegesen hétmillió forintot. Szeretnénk a közösség és a média erejével eljutni szponzorokhoz, támogatókhoz, hogy amit megálmodtunk, azt filmvászonra varázsoljuk. Olyan filmet szeretnénk, ami mosolyt csal az arcodra, és jó energiákat varázsol elő belőled, ami ösztönöz, hogy a múlt és a jövő helyett a MOSTban élj. Egy minőségi, igényes mozifilm forgatása jóval költségesebb vállalkozás, mint a fent említett célösszeg, de nem riadunk meg a kihívásoktól és lehetetlennek sem tartjuk támogatók és szponzorok segítségével előteremteni. Így a kitűzött cél az első lépcsőfok, s aztán lépkedünk tovább, s tovább.

Kampányoldalunk jobb oldalán látható csomagok közül tudjátok kiválasztani az igényetek / ízlésetek / lehetőségeitek számára legmegfelelőbbet. A támogatásotokért a kész filmen túl sok apróbb és nagyobb dologra is szert tehettek. A csomagok mellett egyszeri hozzájárulásra is lehetőség van, egy általad szabadon beírt összeggel. Ezt itt, az oldalunk jobb oldalán, legfelül a Your contribution feliratú dobozban lehetséges. Írd be a támogatásod összegét, majd kattints a CONTRIBUTE NOW gombra!

Köszönjük!

Köszönjük, ha úgy döntesz, hogy megosztod a kisfilmünket, támogatod egy jelképes összeggel az álmunkat, és így részese leszel a stábunknak. Szólsz a barátoknak, a főnöknek, a párodnak, de még a szomszéd néninek is. Ha kérdeznétek, vagy van ötletetek, akár további PillanatCsillag támogatói ajándéktárgyakra, keressetek bátran a Facebook-on vagy hivatalos weboldalamon és tudtok írni erre a mosolyka.f@gmail.com címre is. Minden támogatást és megosztás nagyon köszönünk! Ölelünk ? fejeződik be a mosolypár levele.

Szóljon hozzá!