ZETApress

hírportál

Őrjítő csaj Óbudán

A Megőrjít a csaj című film sajtóvetítésével nyílt meg az Eurocenter ? Sony Kertmozi tegnap este a Bécsi úton. Peter Bogdanovich vígjátékában egy fiatal hollywoodi csillagocska, Isabella Patterson (Imogen Poots) meséli el, hogy egy elbűvölő Broadway rendező, Arnold Albertson (Owen Wilson) tettei hogyan változtatták meg életét örökre.

A nem túl megbízható elbeszélésből kiderül, hogy a Brooklynban született, korábban escortként dolgozó lány randevúja a direktorral hogyan fordult át egy visszautasíthatatlan ajánlatba. Az egész történet egy félresikerült tündérmese, ahol az események láncolata mindenkit elér, kezdve Arnold feleségével, Deltával (Kathryn Hahn), az alamuszi drámaíró Joshua Fleeten át (Will Forte) egészen Isabella dilis terapeutájáig (Jennifer Aniston).

A 93 perces amerikai filmvígjáték eredeti címe: She’s funny that way. Magyar szlogen: Mindig minden kiderül! Gyártó: Lagniappe Films, Lailaps Pictures, Venture Forth. Magyar hangok: Kökényessy Ági, Bogár Anna, Széles László, Görög László, Bertalan Ágnes, Rubold Ödön. Bemutató június 18-án a Big Bang Media Kft. forgalmazásában 12 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WqFqS3HgafI[/youtube]

Szóljon hozzá!