ZETApress

hírportál

Argo2 = 100 000 néző!

Argo2? Csináljuk meg ezt a bulit! ? utasította Balog Tibi a társait, és megcsinálták. AzArgo2 (16) (már a mozikban) tegnap elit klub tagja lett: a Kovács Lajos, Scherer Péter, Kiss József, Bicskey Lukács és Kulka János főszereplésével készült akcióvígjátékra már százezren váltottak jegyet a hazai mozikban.

Az elmúlt három évben ez csupán három magyar filmnek sikerült ? ám az Argo2 őket is túlszárnyalta, hiszen április 30-i bemutatója óta mindössze 28 napra volt szüksége, hogy elérje ezt a sikert: ilyen gyorsan ilyen messzire az elmúlt öt évben egy itthon készült film sem jutott el. ? A nézőszám nyilván nagyon fontos, de még ennél is többet jelent számomra, hogy a közönség eddigi visszajelzése kiemelkedően pozitív! Úgy érzem, a film elérte a célját: 90 percen keresztül szórakoztatja az embereket! ? kommentálta a hírt Árpa Attila, a film író-producer-rendezője.

Tegnap este az Argo2 egyik nézője alaposan meglepődhetett: a Tysont alakító Kiss József köszöntötte abból az alkalomból, hogy ő lett a százezredik jegyvásárló. És nincs megállás: az Argo2 lendülete töretlen. Még mindig ott van a toplistán, és a nézők érdeklődése alig csökken: ez pedig újabb népszerűségi rekordokat ígér az elsöprő hangulatú akcióvígjátéknak ? tudatta Magony Szilvia, az Argo2 sajtóreferense.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=–Jt4igALKA&[/youtube]

Szóljon hozzá!